Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Mail függvénnyel kapcsolatban lenne egy kérdésem: az említett függvény segítségével küldök el egy űrlapot adott címre, azt szeretném megoldani, hogy a levelezőkliens a feladónak az űrlapon rögzített e-mail címet jelenítse meg. Ezzel gyorsítanánk némileg az ügyfélszolgálaton, mert csak válaszolni kellene a megérkezett űrlapra. A from mező lehet a megoldás a problémámra?
Köszönöm!
szerk.: reply-to mező lesz a barátom, legalábbis remélem.

-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha rajtam múlik, így marad.

Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy tudom, hogy 100%-ig a készítő kódja. Jó, bizonyos elemeknél elkerülhetetlen a hasonlóság...

-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is gondoltam már rá, ugyan így vagyok ezzel kérdéssel, mint Te. Ki is szedtem, illetve egyelőre "lefokoztam" megjegyzéssé a kódot.
Az, hogy ez a feature miért készült, nem tudom, mint mondtam, nem én írtam a kódot, csak a karbantartó feladatokat látom el pár napja ezen és egy másik honlapon.
szerk.: nem foglalkozom az előbb felvázolt kóddal, így határozottabban jobban fest az oldal összképe.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, a hiba javítva!

(Viszont nekem még ez sem tetszik teljesen. Ahol több szó van az első sorban, amiből a kód elkészíti ezt a rövidített címet, ott nem is zavar. Csak ott tűnik nem kevésbé esztétikusnak, ahol pl, egy-két szó van az első sorban, ezért a kód további sorokat von be a rövidített címbe. Azon gondolkozom, hogy ezt hogyan tudnám kiszűrni. Kvázi minden problémás sor után van sortörés. Nagyjából úgy képzelem el, vagy a beállított karakterszámot vágja le és rakja oda ki a kód, vagy ha nincs ennyi karakternyi szöveg az első sortörésig, akkor csak az első sortörésig található karaktereket olvassa ki. Megpróbálom kód formába is önteni a gondolatmenetem.
) -
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Véletlen elírás több okból sem lehet:
- kvázi az összes oldalon jelentkezik a hiba;
- ha megnézed a pirossal keretezett rész alatti első mondatot, akkor láthatod, hogy ott helyesen szerepel, azaz a forrás helyes.vakondka: köszönöm a tippet, mindjárt megnézem, hogy így mi a helyzet.

-
bnss
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben: adott egy weboldal és a hozzá tartozó MySQL adatbázis. A gondom az lenne, hogy a képen jelölt részt adott tábla, adott eleméből olvassa ki a kód. Ahogy az látható is, nem éppen esztétikus, hogy bizonyos ékezetes karakterek helyett egy kód jelenik meg.
Nem sikerült még rájönnöm, hogy ezt a hibát hogyan tudnám kiküszöbölni. Rég foglalkoztam php-val, ráadásul nem a saját kódom, még ismerkedem vele.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)