- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
Orionk #17171 üzenetére
pl itt válogass, a leírtakhoz hasonló elrendezéssel pl ez vagy ez, ez rendelkezik vagy ha nem akkor a tetejére beleteszel egy responsive carouselt.
Nézz szimpatikus témát bootswatch az egyéb apróságokhoz keresgélj bootsnipp-en.
+1 nagy kép felhívás bootstrap jumbotron háttérképpel.
-
PumpkinSeed
addikt
-
Zedz
addikt
válasz
Orionk #17147 üzenetére
Szia,
Ahogy Sspot kolléga írta, Drupal és WordPress fronton megérné szétnézni. Utóbbi valamivel népszerűbb, rengeteg sablon van hozzá, biztos találsz olyat ami neked megfelelő. Ezeknek nagy része ingyenes, olcsó, kevésbé olcsó.
Ezek szerintem megfelelnek az elvárásaidnak, egy viszonylag átlátható felületen tudod szerkeszteni az oldalad struktúráját, tartalmát.
-
honda 1993
senior tag
válasz
Orionk #17147 üzenetére
Szia.
Ez nyugodtan mehetett volna a weboldalkeszites topikba.
Egyebkent te egy kesz weboldalt szeretnel, ami raadasul responzive. Ez idaig rendben is van, de ez a mondat egy picit erdekes. "Csak alap szinten értek a weboldalkészítéshez. Tudom, hogy ez nem határolja be, hogy mit tudok és mit nem, de hogy mondjam másképp...kicsit értek hozzá..."
"Épp ezért, mivel nem tudnám leprogramozni teljesen az oldalt"
Ebben az esetben 2 lehetseges variacio kozul tudsz valasztani.
1. Megtanulod
2. fizetsz erte valakinek, aki ert hozza."Tudnátok ajánlani valamit ? köszi szépen."
Ha ugy erted hogy egy ingyenes sablonnal szeretned megvalositani, akkor azt kell hogy mondjam, ilyen szerintem nem igazan letezik.
Ezekben az ingyenes ( vagy akar a fizetos) sablonokban amiket le lehet tolteni, altalaban elegge korlatoltak a lehetosegeid ha modositani szeretned az oldal kinezetet.( bar a menu modositasa nem lehet problema)Viszont szerintem kizart hogy egy hasznalatra kesz es minden kriteriumnak megfelelo RESPONZIVE oldalt le lehessen tolteni valahonnan es utana csak fel kelljen tolteni a tartalmat.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Orionk #16265 üzenetére
Nálam localhoston működik. Ennyi az oldal:
<!DOCTYPE html>
<html lang="hu">
<head>
<meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/degazholegballonklub" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-header="true" data-stream="true" data-show-border="true"></div>
</body>
</html>Ha webszerver nélkül, közvetlenül nyitom meg az oldalt a böngészőben, akkor nem megy.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Orionk #16185 üzenetére
Mert a zenei ízlés szerintem a legszubjektívebb kérdés ami létezik, és ami neked tetszik az biztos, hogy másnak nem. Ezért nem szabad ilyen felesleges elemekkel leosztályozni a honlapod. Illetve nagyon oldschool honlap alá zenét bevágni. 2014-ben már nem ajánlott. Nem láttam még olyan oldalt aminek ez hozta volna meg a sikert. Sőt ha megnézed nevesebb DJ-k oldalán se jön be egyből zene, pedig ők ezzel foglalkoznak.
-
kenwood
veterán
válasz
Orionk #16185 üzenetére
csak 4 ok a rengeteg kozul,hogy miert szigoruan tilos zenet rakni a weblapra
- eppen valami zenet hallgat a gepen es nem akarja,hogy egy total kaotikus valamive alakuljon
- nem szol nala semmi,de nagy hangeron van a hangfala es szivrohamot kap megnyitaskor
- munkahelyen van ,azonnal lebukik,hogy kummant.
- 5 oraja kuzd,hogy sikeruljon elaltatni a csecsemot,vegre osszejon,lelul a gep ele,megnyitja a lapodat es ... kepzeld el az arcat -
PumpkinSeed
addikt
válasz
Orionk #16111 üzenetére
Két módszert mondok a több nyelvesítésre.
A nehezebb: A szövegeket MySQL-ben letárolod, vagy valamilyen adatbázisban majd a nyelvválasztástól függően a megfelelő adatokat szeded ki az adatbázisból és töltöd be.
A könnyebb: Amihez nem kell PHP, 3 oldalt csinálsz 3 nyelven és linkekkel szabályozod, hogy hova menjen mikor mi.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Orionk #16107 üzenetére
Ha tanár lennék, és leadnál nekem beadandó munkaként egy ingyenes, netről bárki számára hozzáférhető cuccokból összeollózott anyagot, azon kívül, hogy kitagadnálak az előadásaimról, megbuknál az összes általam oktatott tárgyból.
De bízva abban, hogy a tanár nem ilyen:
Mivel beadandót kell készítened, gondolom azért valamilyen szinten már sikerült megismerkedned a HTML és CSS rejtelmeivel, ha mégsem, akkor ne is olvasd tovább, és törődj bele, abba, hogy jövőre újra fel kell vedd ezt a tárgyat.
1: Leszeded a bootstrap-et és elolvasod hogyan alkalmazd a weboldaladon.
2: Leszeded a már lentebb linkelt témát, és ráhúzod az oldaladra.
3: Feltöltöd a kívánt tartalommal.
4: Beadod, és reméled, hogy a tanárnak nem fog feltűnni, hogy bootstrap-et használtál, vagy ha feltűnik, akkor nem foglalkozik vele.Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest