Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Hát ezzel nem adtál több információt. Hidd el tudom a js mire való, nem is ez volt a kérdésem
Tényleg kicsit komplexebb infó kellene. Így csak tőmondatokban lehet segíteni sajnos.Valami ilyesmire gondolsz?
http://docs.prediction.io/current/engines/itemrec/overview.html -
19.Norbika
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Hülyeséget nem akarok mondani, de nem biztos hogy, pont ilyen lib lenne. Ezt célszerű magadnak megcsinálni. Mondjuk kicsivel több részlet azért kellene. Van-e bármilyen user adat, vagy is belépést követően lenne elérhető ez a funkció? Natív js, vagy valamilyen lib? Stb

-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
kivéve ha nem írom bele a php-ba

Erre én is gondoltam, nem vagyok annyira hülye gyerek, mint aminek néha látszom

Úgy akartam megoldani, hogy amikor kiolvasunk akkor meg kell neki adni egy kiolvasó kódot, ami csak addig él amíg kiolvassa, utána törli magát és nem látszik semmi.. Tényleg nem tudok mit kezdeni az emberrel, ezt kell megoldani.
-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Az a baj, hogy mi nem tudjuk ellenőrizni, hogy belépegetnek-e. Mondhatják azt, hogy "oké, nem nézünk többet bele", de attól még ugyanúgy megtehetik és mi nem fogunk tudni róla.
Úgy derült ki, hogy egyik kollégájuk felkeresett telefonon, hogy látták az adatbázist, csak nem utf-8 a karakterkódolás, ne állítsák-e át.
-
Speeedfire
félisten
válasz
kenwood
üzenetére
Igen, csak ugye amit itt láttam yii, ubuntu. Mind a két oldalnál a fórum részt törték fel. Ergó nem a megfelelő helyen kopognak ezekkel a törésekkel. Meg ha talál biztonsági rést, akkor miért nem levelet küld a fejlesztők részére? Vagy bugreportot?

biker: Megvannak kergülve az emberek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- DJI topic
- Gumi és felni topik
- iPad topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Glorious Model O 2 Wireless fekete
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg kicsit komplexebb infó kellene. Így csak tőmondatokban lehet segíteni sajnos.