Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Orionk

senior tag

válasz DNReNTi #16108 üzenetére

Szia !

Köszi szépen.

Természetesen nem ilyen beadandóról van szó. A Egyetemi oktatás majd még csak hétfőn kezdődik elsején. A vizsgaidőszak meg még majd csak decemberben lesz.

Egy klubban, ahol a saját hobbimat intézem ott kell, hogy bemutassak 1-2 egyszerű weboldal lehetőséget, mert elvállaltam, hogy ingyen csinálok valami egyszerű weboldalt. Olyan emberek vannak a klubban, akik az informatikához nem értenek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nagyon értek. :)

Csináltam már egy egyszerű weboldalt css-el és html-el, de az nem sikerült olyan dizájnosra, mint ez, mert teljesen kezdő vagyok. Ezért szeretném ezt gyors megtanulni és beüzemelni, hogy ezt is meg tudjam mutatni pár nap múlva. Elsőre tetszene nekik, hogy egymás alatt vannak az oldalak és így lehet navigálni.

Csak nekem kellene olyan rész is, ami egy külön oldalra visz, mert azt nem akarom, hogy végtelen sok oldalt rakok egymás alá, mert akkor nem fogja bírni a számítógép gyorsan megnyitni a nyitóoldalt, ha minden 1 lapon van.

Erre szerinted ?, vagy szerintetek lenne valami lehetőség, hogy külön oldalra vezető link legyen és ott is valami hasonó módszer legyen a navigálásra ?

köszi szépen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés