- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
DNReNTi #16108 üzenetére
Szia !
Köszi szépen.
Természetesen nem ilyen beadandóról van szó. A Egyetemi oktatás majd még csak hétfőn kezdődik elsején. A vizsgaidőszak meg még majd csak decemberben lesz.
Egy klubban, ahol a saját hobbimat intézem ott kell, hogy bemutassak 1-2 egyszerű weboldal lehetőséget, mert elvállaltam, hogy ingyen csinálok valami egyszerű weboldalt. Olyan emberek vannak a klubban, akik az informatikához nem értenek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nagyon értek.
Csináltam már egy egyszerű weboldalt css-el és html-el, de az nem sikerült olyan dizájnosra, mint ez, mert teljesen kezdő vagyok. Ezért szeretném ezt gyors megtanulni és beüzemelni, hogy ezt is meg tudjam mutatni pár nap múlva. Elsőre tetszene nekik, hogy egymás alatt vannak az oldalak és így lehet navigálni.
Csak nekem kellene olyan rész is, ami egy külön oldalra visz, mert azt nem akarom, hogy végtelen sok oldalt rakok egymás alá, mert akkor nem fogja bírni a számítógép gyorsan megnyitni a nyitóoldalt, ha minden 1 lapon van.
Erre szerinted ?, vagy szerintetek lenne valami lehetőség, hogy külön oldalra vezető link legyen és ott is valami hasonó módszer legyen a navigálásra ?
köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest