Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Nagyon jól látod, igazából abban reménykedtem, hogy senki nem fog reagálni a baromságaira. Egy darabig naivan és kitartóan válaszolgattam neki én is (pl. CSS topic), aztán rájöttem, hogy tényleg reménytelen, pedig mindenkinek meg kell adni az esélyt, de ő már kicsit túl sokat kapott.
-
honda 1993
senior tag
válasz
üzenetére
De igen ertem hogy miert.
Csak a megvalositas resze a dolognak sajnos mar mas teszta.Egyebkent en elso korben egy fapados, vagy ha ugy tetszik primitiv modon szeretnem megcsinalni, a lenyeg most tenyleg csak az hogy a celnak megfeleljen.
"Lehet hogy kéne valami szemléltetés." Nem tudom hogy ezt hogy erted.
cubix Segg hulye vagyok a php-hoz, igy tehat annak is orulnek ha ugy meg tudnam csinalni hogy ne kelljen MYSQL-t hasznalni ( mert ugyebar azt is meg kell tanulni. )
-
Orionk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest