- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13501 üzenetére
Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi. Te belefeccöltél nem kevés időt a Drupalba, ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel
(legalábbis a hozzászólásaid alapján), megismerted annyira hogy Te ezzel tudnád a legegyszerűbben összerakni a projectet. Én most hogy csak elkezdtem ismerkedni vele, semmiképpen nem állnék neki, már csak abból az okból kifolyólag sem, hogy egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület (ez amúgy mennyire módosítható van hozzá "faék egyszerűségű" modul?).
Mindenkinek megvan a maga "szent grálja", ismerek olyat aki Joomlával tud nagyon nagyon gyorsan összerakni ilyen jellegű oldalakat, ő arra specializálódott, ismeri az összes ilyen modult vagy nem tudom ott minek nevezik. Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát
Valamint én nem szeretem azokat a modulokat sem egy ilyen rendszerben amiket nem én írtam, ha bármi gond lesz (bug, biztonsági rés stb) az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja, mert az van mögötte. Jobb esetben türelmes és vár 1 munkanapot rosszabban meg nem, és joggal fog tőled elfordulni. Nekem ez elég ahhoz hogy a saját kis rendszerem tegyem alá, mert abban biztos vagyok.
Na szájtépés OFF, használd a szent grálod, én is azt teszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest