Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Na látom, sikerült itt indulatokat kelteni.. Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert az apache topikba nem írtak 3 éve, itt meg az apache-ra keresve elég sok friss találat is volt. Gondoltam köthető a témához, ha már más is meg merte kérdezni itt ezirányú baját
Ennyi. 
Ja és:
- Nyilván beírtam, a keresőbe, de nem volt olyan, ami nekem kell.
- Azért tettem fel a kérdést, mert előtte már 2 napig a google-t túrtam, és nem jöttem rá a megoldásra. Nem szoktam olyat megkérdezni, amit meg bírok oldani...
- mivel nem én írtam a rendszer magját (csak átalakítom saját igényekre), és másrészt nem is vagyok programozó, így ebből kell főznöm.Én kérek elnézést...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi lenne, ha mutatnál némi konkrétumot? Kíváncsian várom az ajánlatodat, hol tegye fel a kérdését, ahol van is esély rá, hogy kap releváns választ.

Na ugye.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért ne lehetne neki itt segíteni?
Legfőképp azért, mert ez a kérdés elég szorosan kötődik a PHP-fejlesztéshez is, mert a .htaccess-b×zerálás (vagy web.config) manapság szinte elengedhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy ennek semmi köze az "Apache-szerver konfigurálásához", ez inkább az alkalmazás megfelelő beállítása az igények szerint az adott szerverhez kapcsolódóan.
(#11712) dodopek :
soha életemben nem hallottam erről az oldalról. Nem mintha az jelentene bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyi. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)