- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Na látom, sikerült itt indulatokat kelteni.. Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert az apache topikba nem írtak 3 éve, itt meg az apache-ra keresve elég sok friss találat is volt. Gondoltam köthető a témához, ha már más is meg merte kérdezni itt ezirányú baját
Ennyi.
Ja és:
- Nyilván beírtam, a keresőbe, de nem volt olyan, ami nekem kell.
- Azért tettem fel a kérdést, mert előtte már 2 napig a google-t túrtam, és nem jöttem rá a megoldásra. Nem szoktam olyat megkérdezni, amit meg bírok oldani...
- mivel nem én írtam a rendszer magját (csak átalakítom saját igényekre), és másrészt nem is vagyok programozó, így ebből kell főznöm.Én kérek elnézést...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi lenne, ha mutatnál némi konkrétumot? Kíváncsian várom az ajánlatodat, hol tegye fel a kérdését, ahol van is esély rá, hogy kap releváns választ.
Na ugye.Miért ne lehetne neki itt segíteni?
Legfőképp azért, mert ez a kérdés elég szorosan kötődik a PHP-fejlesztéshez is, mert a .htaccess-b×zerálás (vagy web.config) manapság szinte elengedhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy ennek semmi köze az "Apache-szerver konfigurálásához", ez inkább az alkalmazás megfelelő beállítása az igények szerint az adott szerverhez kapcsolódóan.(#11712) dodopek :
soha életemben nem hallottam erről az oldalról. Nem mintha az jelentene bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest