Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Speeedfire #9115 üzenetére
A problémát nem tudom. Esetleg nem típus egyezőséget kell vizsgálni?
=== használni == helyet?Illetve olyan kérdésem lenne még hogy ha ezeken egy foreach-el megyek végig akkor lehet e valahogy továbbléptetni a foreach-et, vagy csak csináljak bele egy if-else ágat?
Nos szerintem ez pont így jó, ahogy leírtad
Erre pont a láncolt lista bejárás jut eszembe, pontosabban, amikor a láncolt listából bizonyos elemeket kell törölni. Az általános algoritmus erre, meg a stackoverflow-on írtam fel, és jobbat nem javasoltakwhile ( amíg van elem) { // foreach is jó
if( megvan amit kerestem)
delete // újraláncolás, az előtte és utána lévőt kötöm össze
else
tovább lépek
}Kábé így nézz ki elméletben, és kell az if-else ág bele, csak sima if-el nem működik jól
Sima while ciklussal sem lépett tovább... (igaz valami speciálisat kért a tanár) és felírtam fórumban és ott mondták, hogy kell az else is bele, hogy tovább lépjen a while ciklus
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest