- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez lehetséges, viszont általában itt nem szokott megállni egy tudomány. Egy egyszerűnek kikiáltott oldal többnyire azzal indul, hogy "csak annyi kéne, hogy ...... és semmi más", aztán majd úgyis felmerül az igény valami jobbra, szebbre, könnyebben kezelhetőre, stb... akkor meg már egy túlságosan leegyszerűsített dolog nem lesz egyszerű, amihez ráadásul nem készül annyi modul, smink (theme, template), stb.
Ezért is gondolom úgy, hogy hosszú távon is jobban járna egy népszerű és folyamatosan bővített, moduláris CMS-sel, főleg, ha még nem igazán lát bele a dolgok mélyébe.Azért ajánlottam a WordPress-t, mert többnyire ezt szokták klasszikus blogolós feladatokra ajánlani, meg többektől hallottam már, hogy a felülete tényleg kezdők számára is intuitív - a Drupal eléggé tanulós. Joomlát meg elvből nem ajánlanék senkinek, a topicban már több ízben kifejtettem, miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest