- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "kirohanásom" oka az volt, hogy nem szeretem, amikor valaki felrak egy hibákkal és sebezhetőségekkel telerakott hosszú példát, amiből aztán kezdők nagyon rossz mintát vehetnek, mert gyorsan megörülnek, hogy "jujj de jó, itt egy kész példa, akkor nekem már nem is kell megtanulnom programozni".
===
(#8822) Speeedfire : hát ha valaki ebből szűri ki a lényeget, akkor az rövid és hosszú távon is nagyon rosszul jár.
Ezért érdemes megnézni, mit linkel az ember, nehogy rossz példát mutasson.
Amikor nagyon kezdő voltam, és ilyen linkeket találtam, én is mindig megörültem, hogy de jó, valaki most megmutatja nekem, hogy kell. Aztán később kapartam az arcom, amikor kezdtem belejönni.Amúgy a kód még csak említést sem tesz a sessionök használatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Fotó állvány eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest