Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "kirohanásom" oka az volt, hogy nem szeretem, amikor valaki felrak egy hibákkal és sebezhetőségekkel telerakott hosszú példát, amiből aztán kezdők nagyon rossz mintát vehetnek, mert gyorsan megörülnek, hogy "jujj de jó, itt egy kész példa, akkor nekem már nem is kell megtanulnom programozni".
===
(#8822) Speeedfire : hát ha valaki ebből szűri ki a lényeget, akkor az rövid és hosszú távon is nagyon rosszul jár.
Ezért érdemes megnézni, mit linkel az ember, nehogy rossz példát mutasson.
Amikor nagyon kezdő voltam, és ilyen linkeket találtam, én is mindig megörültem, hogy de jó, valaki most megmutatja nekem, hogy kell. Aztán később kapartam az arcom, amikor kezdtem belejönni.Amúgy a kód még csak említést sem tesz a sessionök használatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő