Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "kirohanásom" oka az volt, hogy nem szeretem, amikor valaki felrak egy hibákkal és sebezhetőségekkel telerakott hosszú példát, amiből aztán kezdők nagyon rossz mintát vehetnek, mert gyorsan megörülnek, hogy "jujj de jó, itt egy kész példa, akkor nekem már nem is kell megtanulnom programozni".
===
(#8822) Speeedfire : hát ha valaki ebből szűri ki a lényeget, akkor az rövid és hosszú távon is nagyon rosszul jár.
Ezért érdemes megnézni, mit linkel az ember, nehogy rossz példát mutasson.
Amikor nagyon kezdő voltam, és ilyen linkeket találtam, én is mindig megörültem, hogy de jó, valaki most megmutatja nekem, hogy kell. Aztán később kapartam az arcom, amikor kezdtem belejönni.Amúgy a kód még csak említést sem tesz a sessionök használatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő