Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter #8746 üzenetére
Nem! Dehogy. Akkor félreérthető volt
Szerintem van benne ráció. Nagyon sokan szidják a joomlát, de véleményem szerint igen kikupálódott, én is jópár oldalt csináltam már vele, ráadásul a 2.5ös már elég korrekt. Ott már különvált a joomla rendszer és a fejlesztői api. Véleményem szerint akár abból is meglehetne élni, ha ráállna valaki erre az apira és kész. Hogy miért? A rendszer ingyenes. Rengeteg jó sablon van hozzá, ami pár ezerért meg lehet kapni. És ha tudsz hozzá komolyabb modulokat írni, akkor elég gyorsan össze lehet hozni egy igényes oldalt is.
szerk.: Természetesen meg van a maga hátránya a teljesen saját kóddal szemben. De nem akarok érvelésekbe, ellenérvelésekbe belemenni. Nyilván mindenki fel tudja mérni.
szerk2.: Nem akarok belemenni most önreklámba, de pl ez így konkrétan 3-4 óra volt összesen: http://www.helenakozmetika.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest