Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
raczger
üzenetére
Szóval akkor röviden összegezve: az az alkalmazás, ami az Androidos proginak szolgáltat adatokat 2 mp-enként, állításod szerint egyáltalán nem is kapcsolódik adatbázishoz, csak megkavar egy tömböt, kiírja az egyik tartalmát, meg csinál egy fájlba írást, igaz? ... és annak ellenére, hogy az Androidos progihoz semmiféle adatbázis-baszkurálás nem kell, azt mondják, durván túl van terhelve az adatbázisszerver. Eddig stimmel?
"a két sql lekérdezés amit beszúrt nekem az az eredeti oldalamon szokott meghívódni"
Ezalatt az "eredeti oldalam" alatt mit értesz? Úgy érted, a főoldalon lefut mondjuk egy látogatást mérő szkript, ami beszúrogat adatbázisba, a kis Androidos alkalmazás meg csak valami alkönyvtárban van? Annak a bizonyos scriptnek a lefutása függ sessiontől? (úgy értem, egy session alatt csak egyszer fut le?) Vagy úgy tűnik, minden alkalommal új sessiont kezdeményez? Mert mondjuk ilyen akkor elő szokott fordulni, ha az ember pl. DOMDocument segítségével olvasgat be adott URL-ről visszakapott adatokat. Ehhez hasonló esetben meg, ha valamiért mégis először a főoldalon le tud futni az a bizonyos script, akkor akár előfordulhat, hogy mindig újból és újból lefut... Látható is, hogy az adattábláid durván telítődnek? Vagy milyen változásokat látsz az adatbázisban?
Bocs, hogy ennyi kérdéssel válaszoltam a kérdésedre, de ezek ismerete nélkül elég nehéz behatárolni szerintem így "külsősként" a problémát...==
(#8091) Athlon64+ : mutass kódot, ahogy raczger is írta.
===
(#8090) CSorBA:
Gyors guglizás alapján hátha ez segít, tapasztalatom nincs benne: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő