Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• raczger

őstag

válasz Sk8erPeter #8093 üzenetére

Első bekezdés stimmel.
    Igen, van egy eredeti oldalam, pl a valami.hu, az androidos progi meg egy könyvtárban lévő php-t hív meg, aminek elvileg semmi köze nincs az eredeti oldalhoz (valami.hu/konyvtar/fajl.php).
    Az eredeti oldalon ami mindig lefut nem beszúrás, csak lekérdezés, de akár lehetne látogatásmérő is.
    Egy session alatt androidban is csak egyszer fut le, egyszer hívja meg egy alkalommal és az eredeti weboldalamon is csak 1x-1x van egy oldalletöltés alkalmával a két sql lekérdezés.
    Androidban, azaz java-ban, a new URL-el olvasom be az url-t.
    Sajnos akkor nem jutott eszembe, hogy az adatbázist megnézzem, pedig van user online rész, lehet ott láttam volna valami érdekeset, majd egy másik tárhelyen fogom újra letesztelni ezt.
    A tárhelyes egyébként mutatott egy adatbázis szerver terheltség grafikont, kb a 5x-ére nőtt a terheltség ezekben az időszakokban mikor teszteltem az android appomat.
    Van awstats a tárhelyemhez (cpanel) és ott sem mutatott ekkora terheltséget. Az azt mutatta, hogy összesen 7000-szer hívtam meg az adott fájlt, ami többszöri tesztelést tesz ki, több nap. Ez közel sincs ahhoz a 40.000-es számhoz, ami néhány perc alatt összejött elvileg.
    Vizsgák után másik, full tiszta tárhelyen elkezdem vizsgálni ezt a problémát, nem hagy nyugodni, hogy mitől lehetett ez pontosan.

Athlon64+: Elírásos hibánál bosszantóbb nincs. Volt, hogy tudtam, hogy valahol elírtam, csak nem találtam több óra keresés után sem, aztán úgy döntöttem, inkább újraírom azt a részt, és úgy jó lett :)

• CSorBA

őstag

válasz Sk8erPeter #8093 üzenetére

Megnéztem már, de sajnos nem jártam sikerrel.

Annyit tudok csinálni, hogy felrakom egy mappába a szerveren a pma-t, beállítok neki egy subdomaint, pl.: pma.domainem.hu És ott már enged belépni a dbuserrel és dbpass-al. És szépen csak az adott dolgokat látom.

Egyedül annyi bajom van, hogy be kellene konfigolni normálisan, mert arénázik vagy 3 dologról alul:

The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated. To find out why click here.
    A konfigurációs fájlnak egy titkos hozzáférési kódra (blowfish_secret) van szüksége.
    A szerver Suhosinnal fut. Kérjük, hogy a lehetséges problémáknak nézzen utána a dokumentációban.

Bár ettől függetlenül engedi csinálni amiket kell. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés