- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
A Codeigniter tartalmaz többek között egy HTML helpert.
illetve segítség lehet még a HTML Table Classt.Amúgy szerintem elég érthetően leírtam mit szeretnék
Szeretnék olvasható, strukturált kódokat írni, csak még nem tudom mi lenne célravezetőbb.
Nem feltétlenül szeretnék használni "template engine"-t, de ha valaki meggyőz róla, hogy ez visz el a nirvánába, akkor természetesen fogok. Úgy érzem a kódjaim olvashatóbbak lennének, ha csak minimálisan keverednének bennük az egyes programozási platformok.
Pl ha vannak jó PHP megoldások a HTML minimalizálásához, akkor jó, vagy bármi egyéb amire nem gondoltam, akár teljesen banális dolgok is, mint pl. néhány irányvonal vagy programozási stílus bármiA smartykról pl. folyamatosan olvasom, hogy milyen jók, de még nem igazán sikerült átéreznem, hogy mitől is, a példák amiket találtam is inkább arról szóltak, hogy milyen jó sablonokat lehet velük készíteni-ami persze jó-de nem feltétlenül éreztem átláthatóbbnak a dolgokat ettől. És mindig csak ilyen "Helló világ" szintű példákat találtam, pedig egy komolyabb feladatnál talán könnyebben meglátnám a dolog nagyszerűségét
De mondom, nem a smarty a lényeg, hanem a strukturált, karbantartható, olvasható, továbbfejleszthető nézetek. Ha smarty a megoldás, akkor az, ha bármi más, akkor bármi más
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest