Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
(szuperglobálok folyt.)
Közben gyakorlatban is bevetettem, vagyis tettem egy próbát a megálmodott szuperglobál osztálypéldányokkal és egy-két anomália és kérdés nem hagy nyugodni.
Ha csinálok egy ilyet: $_COOKIE = new Superglobal($_COOKIE); És setcookie-val átírok egy sütit, akkor a példányosított objektum nem változik, viszont az alap szuperglobál tömb változna. (Na ez pl. be is tett a sessionkezelésnek)
Ha csinálok egy másik osztályt, ami örökli a superglobal osztály tagjait és kiegészítem egy Set([...]) függvényt, akkor meg eljárással paraméterezni a setcookie([...])-t sztem kicsit barbár dolog, de átírná az objektumban lévő tömb értékét is a sütik mellett.
Ha egy idegen kód használná ezeket a tömböket (egy megírt osztály pl.), nem tudja, mert osztályok példányává alakítom őket. Ha meghagyom őket és új globális objektumokat hozok létre, akkor meg mindent kétszer tárolok.
Késő van, remélem azért érthetően összeraktam.
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiesett a pikszisből a BOE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest