Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #4788 üzenetére
a csatlakozás adatai mint pl adatbázis neve, server címe stb
egy config fájlban van benne (ami includolva van), de csak ennyit tartalmaz, az adatbázis csatlakozást azt a fájlban végzem elennek a require_once-nak meg utána nézek, hogy is működik pontosan
Sk8erPeter: fentebb írtam, hogy hol a hiba és mire panaszkodikmásik kérdés: van egy oldal amibe egy adatbázis táblájából kinyerem az adatokat, konkrétan egy adatot ami egy kategoria név, ebből több is van
azt szeretném megoldani (ezt már korábban kérdeztem, csak még mindig nem tiszta), hogy ha a listázott kategoria nevére kattintok akkor azokat az adatokat listázza a tartalom táblából ahol a kategoria nevek megegyeznek a listázott névvel
nem tudom mennyire voltam érthető
valahogy nem tudok rájönni, ha jól sejtem akkor gettel kellene megadni h melyik kategoriáról van szó és egy különálló php fájlt kellene csinálni ahol megcsinálni az adatbázis lekérdezést a gettel átadott paraméterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Filmvilág
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest