Hirdetés
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
a csatlakozás adatai mint pl adatbázis neve, server címe stb
egy config fájlban van benne (ami includolva van), de csak ennyit tartalmaz, az adatbázis csatlakozást azt a fájlban végzem elennek a require_once-nak meg utána nézek, hogy is működik pontosan

Sk8erPeter: fentebb írtam, hogy hol a hiba és mire panaszkodik
másik kérdés: van egy oldal amibe egy adatbázis táblájából kinyerem az adatokat, konkrétan egy adatot ami egy kategoria név, ebből több is van
azt szeretném megoldani (ezt már korábban kérdeztem, csak még mindig nem tiszta), hogy ha a listázott kategoria nevére kattintok akkor azokat az adatokat listázza a tartalom táblából ahol a kategoria nevek megegyeznek a listázott névvel
nem tudom mennyire voltam érthető
valahogy nem tudok rájönni, ha jól sejtem akkor gettel kellene megadni h melyik kategoriáról van szó és egy különálló php fájlt kellene csinálni ahol megcsinálni az adatbázis lekérdezést a gettel átadott paraméterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest