Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

Sziasztok!

Egyik ismerősöm csinált az anyukájának egy egyszerű kis bemutatkozó weboldalt a vállalkozásának tevékenségéről. PHP+SQL+JS hármas a weboldal.

Felajánlottam nekik, hogy hosztolom a saját szerveremről (Linux).

Felraktam a weboldalt, meg az SQL adatbázis is el lett készítve, minden rendben is van, ám a probléma az, hogy Chrome böngésző alatt ugyan bejön az oldal, de egy kis idő múlva (pár perc) már nem tudja megnyitni és EZEN A KÉPEN LÁTHATÓ hibaüzenetet dob. A weboldal címét kiszedtem a képről, nem lényeges, illetve ilyen formán még nem is publikus.

De pl. Edge és Firefox böngészők alatt nincs ez a jelenség, ott folyamatosan megjelenik az oldal hibátlanul, minden része úgy működik, ahogy kell.

Van valakinek tippje, hogy mi a bánat miatt hülyül meg a Chrome egy idő után és miért dobja ezt az üzenetet?

Persze tök jó, mert a szerveren semmiféle hibaüzenet nincs a weboldalhoz tartozó error logban, tehát onnan nem tudok kiindulni.

Ha átrakom a szerveren egy másik aldomainre, akkor megint egy pár percig jó, aztán ugyanazon a címen egyszer csak a linkelt hibaüzenet jön.

Hátha valaki találkozott már ilyennel és van tippje.

A szerveremen fut még vagy 10-15 másik PHP alapú weboldal és semelyikkel sincs semmilyen hiba, ilyen meg aztán főleg nincs.

Sokkal egyértelműbb lenne a dolog, ha rögtön ezt dobná és be sem jönne az oldal, de nem, először bejön és minden okésnak tűnik, csak pár perc után dobja be és onnantól többet nem nyitható meg.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés