- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm csinált az anyukájának egy egyszerű kis bemutatkozó weboldalt a vállalkozásának tevékenségéről. PHP+SQL+JS hármas a weboldal.
Felajánlottam nekik, hogy hosztolom a saját szerveremről (Linux).
Felraktam a weboldalt, meg az SQL adatbázis is el lett készítve, minden rendben is van, ám a probléma az, hogy Chrome böngésző alatt ugyan bejön az oldal, de egy kis idő múlva (pár perc) már nem tudja megnyitni és EZEN A KÉPEN LÁTHATÓ hibaüzenetet dob. A weboldal címét kiszedtem a képről, nem lényeges, illetve ilyen formán még nem is publikus.
De pl. Edge és Firefox böngészők alatt nincs ez a jelenség, ott folyamatosan megjelenik az oldal hibátlanul, minden része úgy működik, ahogy kell.
Van valakinek tippje, hogy mi a bánat miatt hülyül meg a Chrome egy idő után és miért dobja ezt az üzenetet?
Persze tök jó, mert a szerveren semmiféle hibaüzenet nincs a weboldalhoz tartozó error logban, tehát onnan nem tudok kiindulni.
Ha átrakom a szerveren egy másik aldomainre, akkor megint egy pár percig jó, aztán ugyanazon a címen egyszer csak a linkelt hibaüzenet jön.
Hátha valaki találkozott már ilyennel és van tippje.
A szerveremen fut még vagy 10-15 másik PHP alapú weboldal és semelyikkel sincs semmilyen hiba, ilyen meg aztán főleg nincs.
Sokkal egyértelműbb lenne a dolog, ha rögtön ezt dobná és be sem jönne az oldal, de nem, először bejön és minden okésnak tűnik, csak pár perc után dobja be és onnantól többet nem nyitható meg.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest