Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Nincs itt nagy baj, se tervezési hiba. (@polymorphin) Sok helyen van meghívva már a függvény, el akartam kerülni, hogy mindenhol át kelljen írni a paraméterezés miatt.
De ha aglobalkerülendő (mi miatt amúgy?), akkor inkább átírom.@SUPREME7: Írtam is, hogy a global-lal próbáltam, de valamiért az egyik függvénynél/értéknél nem volt hajlandó működni. De mindegy is, nem is javasolt, meg inkább megcsinálom az átírást.
Köszi.
Amúgy az bonyolítja be nagyon nálam, hogy 23 db külső forrásból kell dolgoznom, és 24 féle képpen kezelik a dolgokat, amit nekem egy szkriptben kell lekezelni, és ez néha kuszává teszi.
Most a legtöbb probléma a következő miatt jött fel:
Írtam korábban, hogy ellenőriznem kellett, hogy valid linkekkel dolgozom-e. Ott ugye jött az átirányítás "problémája". Megoldottam.
De aztán jött az, hogycurl-lel (is) kell dolgoznom ezeknek a linkeknek a tartalmán. És most pont az átirányítós probléma miatt jött fel egy újabb:
"failed to open stream: Redirection limit reached, aborting"Kiszedtem hát a header-ből a "Location" alól (persze ettől bonyolultabban), mert ugye így megvan a végső cím, és akkor nem lesz ilyen átirányítós probléma.
De aztán jött egy olyan forrás, ahol nemes egyszerűséggel a "Location"-be (már ha épp így írják, és nem csupa kisbetűvel) már nem a teljes átirányított linket rakják be (mert hát ugye miért is lenne egységes), csak a domain utáni részt. Pl. ha a domain https://www.oldal.hu/, és a "Location"-be csak annyi kerül, hogy "/aloldal/cikk.html".És ez mind abba a funkcióba kellett hogy kerüljön, aminek csak annyi dolga lett volna eredetileg, hogy valid-e a link vagy sem.
Na az ilyenek teszik egyre bonyolultabbá és kuszábbá a szkriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arc Raiders
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Star Wars Outlaws teszt
- További aktív témák...
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest