- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20625 üzenetére
Nincs itt nagy baj, se tervezési hiba. (@polymorphin) Sok helyen van meghívva már a függvény, el akartam kerülni, hogy mindenhol át kelljen írni a paraméterezés miatt.
De ha aglobal
kerülendő (mi miatt amúgy?), akkor inkább átírom.@SUPREME7: Írtam is, hogy a global-lal próbáltam, de valamiért az egyik függvénynél/értéknél nem volt hajlandó működni. De mindegy is, nem is javasolt, meg inkább megcsinálom az átírást.
Köszi.
Amúgy az bonyolítja be nagyon nálam, hogy 23 db külső forrásból kell dolgoznom, és 24 féle képpen kezelik a dolgokat, amit nekem egy szkriptben kell lekezelni, és ez néha kuszává teszi.
Most a legtöbb probléma a következő miatt jött fel:
Írtam korábban, hogy ellenőriznem kellett, hogy valid linkekkel dolgozom-e. Ott ugye jött az átirányítás "problémája". Megoldottam.
De aztán jött az, hogycurl
-lel (is) kell dolgoznom ezeknek a linkeknek a tartalmán. És most pont az átirányítós probléma miatt jött fel egy újabb:
"failed to open stream: Redirection limit reached, aborting"Kiszedtem hát a header-ből a "Location" alól (persze ettől bonyolultabban), mert ugye így megvan a végső cím, és akkor nem lesz ilyen átirányítós probléma.
De aztán jött egy olyan forrás, ahol nemes egyszerűséggel a "Location"-be (már ha épp így írják, és nem csupa kisbetűvel) már nem a teljes átirányított linket rakják be (mert hát ugye miért is lenne egységes), csak a domain utáni részt. Pl. ha a domain https://www.oldal.hu/, és a "Location"-be csak annyi kerül, hogy "/aloldal/cikk.html".És ez mind abba a funkcióba kellett hogy kerüljön, aminek csak annyi dolga lett volna eredetileg, hogy valid-e a link vagy sem.
Na az ilyenek teszik egyre bonyolultabbá és kuszábbá a szkriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen videókártyát?
- Airsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Aki kapja marja! Újszerű 8. Genek a legjobb áron!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest