- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #20368 üzenetére
Te valami fene mód szeretsz partizánkodni az NginX-re, de én akkor sem fogadom el. Ha éppen érdekel, az okát is elárulom.
Játszottam oroszokkal neten. WoW. Onnét ismerem őket, meg a mentalitásukat. 1 év játék után már volt 2 karimon is legendary cucc. Egyszer csak lépnék be, nem stimmel a jelszó. Próbálom resetelni, nem stimmel az email. Írok adminnak, vissza se válaszolt. Ez volt 2016-ban a wowcircle wotlk x100 szerverén. Csináltam új accot, mentem vissza kicsi karival kérdezősködni, mi a roseb? Na oroszéknál az a szokás, hogy ad 1. Xenofóbok, ad 2. az erkölcsi érzékük még a mínusz 5ezret is alulról veri. Az én jelszómat konkrétan eladták pénzért. Valamelyik admin volt. Gyaníthatóan jót röhögtek rajta. Meg hogy hü**e külföldiek eridjetek a pi**ába. Olyanok ők, amikor "lazák". És oké, hogy csak játék, meg ingyenes, és senkinek semmit nem ígértek, de hát mégis miféle dolog az? Így vagy úgy de pénzt csinálnak mindenkiből mert ha nem akkor nyasgem?
Az NginX-et egy orosz fejleszti. Annyi backdoor lehet benne, mint egy hangyabolyon sem. Bármit fejlesztesz üzleti célra, ha megnő a cuccod, vagy megveszed a fizetős NginX-et, ami kb aranyárban van, vagy szervezett aukciókon fognak hátsó ajtót eladni az alkalmazásodhoz a legtöbbet licitálónak.
Ha éppen szeretsz ge*i feelingelni, akkor értem én, hogy reklámozod, mert bár nem túl szociális dolog, de hát látott már ez a világ kevésbé erkölcsös szórakozást is. Viszont legalább azért teszed? Vagy pusztán naivitásból? Mert ezen az egy kérdésen tényleg vakarom a buksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest