Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem örököltem meg semmit.
Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek.
Ez a betöltött fájl amúgy eredetileg php volt (az is még eredetileg a "fő php" kód része, de gondoltam, "szebb" külön szedve, ezért jött a required), viszont minden sort
echo '
-val kezdtem (és';
-vel zártam) aztán később olvastam, hogy az úgy nem "szép", szóval maradt a html kód, és ahova adatbázisból kellett érték, oda került csak bele a html kódok közé a php kód (<?php
és?>
közé). Aztán mivel így már igazából html kód lett, átneveztem .php-ről .html-re.
Itt a leírásod alapján akkor nem jó a file_get_contents(), hiszen van benne szerver oldali (php) szkript.Na de próbálok utánaolvasni mindennek, amit írtál, és megnézni, ezt én hogyan tudom megoldani "nálam".
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest