Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem örököltem meg semmit.
Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek. 
Ez a betöltött fájl amúgy eredetileg php volt (az is még eredetileg a "fő php" kód része, de gondoltam, "szebb" külön szedve, ezért jött a required), viszont minden sort
echo '-val kezdtem (és';-vel zártam) aztán később olvastam, hogy az úgy nem "szép", szóval maradt a html kód, és ahova adatbázisból kellett érték, oda került csak bele a html kódok közé a php kód (<?phpés?>közé). Aztán mivel így már igazából html kód lett, átneveztem .php-ről .html-re.
Itt a leírásod alapján akkor nem jó a file_get_contents(), hiszen van benne szerver oldali (php) szkript.Na de próbálok utánaolvasni mindennek, amit írtál, és megnézni, ezt én hogyan tudom megoldani "nálam".
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek.