- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sikerült megoldani, köszönöm!

Viszont lesz még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de azt egy külön kommentben tenném majd fel, mert egy picit hosszabb.
Itt viszont még megkérdezném ezt:
Van több elem a lapon (0-tól végtelenig), és mindegyik bejegyzésnek van egy időpontja, amivel számolnom kell. Szeretném mindegyiknél pontosan kijelezni, hogy mennyi ideje lett bejegyezve. Ez a számolás már nagyon szépen megvan PHP-ben végig vezetve. Viszont fix időponttal számol, amikor betöltődik az oldal, azt veszi "most"-nak, azzal számol, azt jelzi ki.
Viszont szeretném az aktuális időhöz igazítani (elég a kliens ideje, nem kell time server).
Így arra gondoltam, hogy miután kijelzi az időpontot a PHP kóddal, utána simán csak futtatok egy JS szkriptet, és másodpercenként emelem az időpontot 1 mp-cel. És így úgy-ahogy meg is vagyok, az ebben lévő pontatlanság bőven megfelel a célnak. (De időközben rájöttem, hogy az egész formázós PHP kódot kell hogy futtassam külön újra és újra...)Találtam is egy egyszerű példát ehhez, amivel tudok dolgozni:
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_setinterval2Szépen is működik, csak előjött egyből az a gond, hogy csak az első elemnél csinálja meg ezt a frissítést (és a saját kódomban csak a következő 4 elem betöltése után indul el, első betöltésre nem - de ez majd kifilózom logokkal, hogy miért) , az összes többinél már nem.
Tehát ha a példakódban pl. még pár sorba beszúrom hogy<p id="demo"></p>, akkor is csak az elsőnél történik meg a frissítés, ott fut le a szkript.
Pedig azt szeretném, hogy több helyen is lefusson, bárhol, bármikor.Rátaláltam az infóra, hogy HTML-ben az ID-knak egyedinek kell lenniük, így a fenti példakódnál csak az első "demo" ID-t használja, utána már nem valid. A getElementById így nem jó. Esetleg valami más getElementBy?
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy az összes bejegyzésnél fusson a szkript, ugyanaz a szkript, de persze mindegyiknél a saját adatokkal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Parfüm topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Mazda topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (3)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (2)
- T-Force Delta RGB DDR5-6000 16GB (2x8GB) fehér
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest