- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget, youtubon néztem/csináltam ezt a PHP slim authentication-t, elvileg mindent "másoltam" de mégse teljesen úgy működik
Lényeg az, hogy a middleware-s validálásnál van a probléma, a videóba validálás után, a hibákat tartalmazó változót tovább passzolja az egyik view-nak ami lényegében egy form, na már most, úgy kellene működnie, hogy, ha elküldi az adatokat, és hibás, akkor kiír az email mező alá egy hiba üzenetet, amíg nem küldi el, addig nem csinál semmit
Nálam, ahogy belépek az adott view-ba, kiír egy hiba üzenetet: Notice: Undefined index: errors in D:\xampp\htdocs\autenthication\app\Middleware\ValidationErrorsMiddleware.php on line 11
az érintett sor:
$this->container->view->getEnvironment()->addGlobal('errors',$_SESSION['errors']);
ha rá nyomok a küldésre, akkor megszűnik ez a hiba üzenet, de hiába volt hibás a bevitt adat, nem jelenik meg semmi
Már amennyire értek hozzá, olyan, mintha hamarabb akarná használni azt az 'errors' indexet, minthogy egyáltalán lenne benne hiba
ha esetleg kell forráskód felrakom, de nem akartam telepakolni a hsz-t vele, de ha van valakinek ötlete azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haditechnika, harcászat
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest