- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
szóval sql-t azért nem akartam bkurálni, mert ez a kedves előző fejlesztő nagyon gálánsan mindent megold egy this find all féle megoldással, hozzá csapva az összes kapcsolódó táblát, aztán a generált tömbön végigsétál.
Ha elkezdem átírni, mi az ami valóban kell abból a bi nagy tömből, akkor kereshetem, hol mit használ belőle.
Node elindultam ezen az úton, mire rájöttem, hogy tényleg át kell írni, mert rohadtul nem is a ratings táblából lopja az adatokat mikor lekérdezi, ellenben ide ír mikor értékelsz, ugyanis triggerrel avg-t számol egyből a files tábla rating mezőt upgradelve, mikor új értékelés kerül be, így kiszámolható lenne az avg rating, de közben ott a kiszámolt avg rating a másik táblában is.
Most vagy hozzácsapom a modelben a rating táblát, vagy átírom a triggert úgy, hogy mikor értékel, akkor ezek átlagát is írja be a filehoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest