Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
szóval sql-t azért nem akartam bkurálni, mert ez a kedves előző fejlesztő nagyon gálánsan mindent megold egy this find all féle megoldással, hozzá csapva az összes kapcsolódó táblát, aztán a generált tömbön végigsétál.
Ha elkezdem átírni, mi az ami valóban kell abból a bi nagy tömből, akkor kereshetem, hol mit használ belőle.
Node elindultam ezen az úton, mire rájöttem, hogy tényleg át kell írni, mert rohadtul nem is a ratings táblából lopja az adatokat mikor lekérdezi, ellenben ide ír mikor értékelsz, ugyanis triggerrel avg-t számol egyből a files tábla rating mezőt upgradelve, mikor új értékelés kerül be, így kiszámolható lenne az avg rating, de közben ott a kiszámolt avg rating a másik táblában is.
Most vagy hozzácsapom a modelben a rating táblát, vagy átírom a triggert úgy, hogy mikor értékel, akkor ezek átlagát is írja be a filehoz

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest