Új hozzászólás Aktív témák

• don_peter

senior tag

Srácok, felmerült egy kis gond a tárhelyszolgáltatómnál és szeretnék néhány dolgot ellenőrizni.
    Nem biztos, hogy szorosan ide kapcsolódik, de nem találtam olyan topikot amibe ez beleférne mivel szorosan kapcsolódik a PHP-hez, de ugyan akkor a MySQL-hez is, de még is inkább az információk útvonalához.
    Az egyik ilyen az-az, hogy a weblapom közvetlen a Magyarországi határokon belül marad mikor egy kérést küld vagy választ tölt be vagy esetleg egy külföldi kerülővel érkezik meg hozzám.
    A panaszom az, hogy amióta volt egy nagy MySQL frissítés azóta mind a statikus mind pedig az adatbázisból lekérdező PHP oldalak lassultak.
    A PHP és MySQL oldalaim pár mp-es töltésről felugrottak esetenként akár 1percre is.

A második ilyen kérdésemet majd már a MySL topikba teszem, fel mivel az már inkább az adatbázissal illetve annak a lekérdezésével lesz kapcsolatos. (A kódomat kellene majd megnézni, hogy nem e én írtam meg valamit rosszul, bár frissítésig nagyon jó volt és gyors)

Szóval a lényeg, hogy a PHP és a MySQL-t használó oldalaim (ez esetben egy fórum neo-geo.hu) iszonyatos mód lelassult.
    Előre is köszi minden segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák