Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Én ezt ajánlom: [link]
Bocs, de engem rohadtul tud zavarni ha valaki nem használ ékezetet, vagy az hogy ilyeneket ír hogy "XD"."
Hú, hogy mennyire szívemből szóltál.
Ez az ikszdézés amúgy különösen rettentő retardált dolog, amikor ott vannak az előredefiniált smiley-k, ha nagyon akarja.
Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.(#16657) tothjozsi96:
Igaz, hogy ez JavaScripthez kapcsolódik, de a különböző nyelvek (itt: HTML, CSS, JS) tényleges elválasztásáról szerintem egy nagyon jó link (amit még régen berakattam a JavaScript topic összefoglalójába is, hogy szem előtt legyen):
http://www.slideshare.net/fgalassi/refactoring-to-unobtrusive-javascript
Most nyilván egy PHP-kódot totálisan szétválasztani a generált HTML-kódtól igen nehéz lenne, és a template-ezéssel sincs szétválasztva, csak legalább kezelhetőbbé van téve a kód, nincs totális kutyulódás a kódban, így a logika elválik. A rétegezést nem véletlenül találták ki.(#16659) fordfairlane:
"Jó akkor úgy írom, hogy szétebbenválasztani. A nézetet széttebben szokták választani"
Azért ezek is szép magyar szavak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.