Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Én ezt ajánlom: [link]
Bocs, de engem rohadtul tud zavarni ha valaki nem használ ékezetet, vagy az hogy ilyeneket ír hogy "XD"."
Hú, hogy mennyire szívemből szóltál.
Ez az ikszdézés amúgy különösen rettentő retardált dolog, amikor ott vannak az előredefiniált smiley-k, ha nagyon akarja.
Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.(#16657) tothjozsi96:
Igaz, hogy ez JavaScripthez kapcsolódik, de a különböző nyelvek (itt: HTML, CSS, JS) tényleges elválasztásáról szerintem egy nagyon jó link (amit még régen berakattam a JavaScript topic összefoglalójába is, hogy szem előtt legyen):
http://www.slideshare.net/fgalassi/refactoring-to-unobtrusive-javascript
Most nyilván egy PHP-kódot totálisan szétválasztani a generált HTML-kódtól igen nehéz lenne, és a template-ezéssel sincs szétválasztva, csak legalább kezelhetőbbé van téve a kód, nincs totális kutyulódás a kódban, így a logika elválik. A rétegezést nem véletlenül találták ki.(#16659) fordfairlane:
"Jó akkor úgy írom, hogy szétebbenválasztani. A nézetet széttebben szokták választani"
Azért ezek is szép magyar szavak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.