- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16419 üzenetére
Amire reagáltál, abban mondjuk én a webszerver megírására gondoltam, nem a kész progi elindítására, mármint ez csak azért volt érdekes, mert nem valami mágia van a hordozható webszerver mögött sem. De végül is ez a beépített webszerver is ezt igazolja.
Mi ez a túláradó jóindulat?Úgy örülök, hogy hosszú idő után megjelentél, hogy gyorsan lecsapj erre a lehetőségre...
(#16418) Zedz :
Áh, hosszú, bevallom, lusta vagyok összeszedni a szempontokat, volt is már sok szó a topicban a nyelv furcsaságairól, a gyengén típusosságából és magának a nyelvnek a hibáiból vagy rossz koncepcióiból sok kényelmetlenség adódik. De az tény, hogy nekiesni magának a fejlesztésnek pofonegyszerű a segítségével, ez előnye is és hátránya is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest