- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR #16289 üzenetére
Ja, akkor sorry, ezek szerint félreértettem azt, hogy a "Van egy PHP fájlom amely létrehoz egy XML fájlt az ftp-n. Ezt egy másik PHP-n keresztül szeretném meghívni, de nem tudom hogyan kell." mondatban az "ezt" mire vonatkozik.
Ha jól értem, most nálad az van, hogy van egy fájlod, aminek a kódja egy az egyben ki van dobálva, az kreálja az XML-fájlt. Te pedig ezt a műveletet valamilyen másik fájlból szeretnéd végrehajtani.
Hát akkor tedd ezeket a kódokat egy függvénybe/osztály metódusába, valami értelmesen szervezett struktúrába, include-old ezt a fájlt a másik PHP-fájlból, majd egyszerűen csak hívd meg a megfelelő függvényt/metódust, és meg is vagy.
Gondolom így értetted...Bár elvileg lehetne simán include-olni is, de az ilyen egy az egyben, bármi normálisan kitalált struktúra nélkül kidobált kód mindenképp kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest