- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterfihugo
csendes tag
Sziasztok, eléggé kezdő vagyok a témában ezért kellene tőletek egy kis segítség:
Nah szóval adott ez a kódrészlet…innen le is tölthetitek, ha úgy jobban átlátjátok.....hxxp://pressuretackle.com/show.rar
hxxp://szallasok.hu/hotel-wellamarin-zamardi/szallas <- itt meg is tekinthetitek élőben, hogy mit is csinálna ez az egész valójában. A jobb oldalon lévő karikában az Oszkár telekocsis logós részre kattintva átvinne az Oszkár telekocsi oldalára ez a hivatkozás -><script>
$.get("http://ipinfo.io", function (response) {
$(".tartozkodasi_hely").html(response.city);
var hely = 'Az Ön jelenlegi becsült tartózkodási helye:\n' +response.city;
//alert(hely);
}, "jsonp");
</script>
<a href="http://utitars.oszkar.com/day-<?= date("j"); ?>/honnan-/hova-<?=$hotel["telepules"]; ?>/month-<?= date("n"); ?>/year-<?= date("Y"); ?>/" target="_blank" title="Utazzon Oszkárral | Úticél: <?=$hotel["telepules"]; ?>">nah most a hivatkozásban a “hova-” ugye php-val megoldottam saját adatbázisból. Ami nekem nagyon kellene, az az, hogy a “honnan-…..” a pontok helyére hogyan vihetném be az előzőleg scripttel behívott response.city értékét (ami ugye ip alapján a város nevét írja ki. Mert ugye a tartozkodasi_hely nevű class-ba a script behívja ezt az értéket, de a href-be hogy tudnám kiíratni a script által meghatározott város nevét a “honnan-” után?
fúú…már nagyon idegesít a dolog, és lehet hogy nem tudtam leírni érthetően, mit szeretnék, de azért bízom benne, hogy tudtok nekem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest