- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterfihugo
csendes tag
Sziasztok, eléggé kezdő vagyok a témában ezért kellene tőletek egy kis segítség:
Nah szóval adott ez a kódrészlet…innen le is tölthetitek, ha úgy jobban átlátjátok.....hxxp://pressuretackle.com/show.rar
hxxp://szallasok.hu/hotel-wellamarin-zamardi/szallas <- itt meg is tekinthetitek élőben, hogy mit is csinálna ez az egész valójában. A jobb oldalon lévő karikában az Oszkár telekocsis logós részre kattintva átvinne az Oszkár telekocsi oldalára ez a hivatkozás -><script>
$.get("http://ipinfo.io", function (response) {
$(".tartozkodasi_hely").html(response.city);
var hely = 'Az Ön jelenlegi becsült tartózkodási helye:\n' +response.city;
//alert(hely);
}, "jsonp");
</script>
<a href="http://utitars.oszkar.com/day-<?= date("j"); ?>/honnan-/hova-<?=$hotel["telepules"]; ?>/month-<?= date("n"); ?>/year-<?= date("Y"); ?>/" target="_blank" title="Utazzon Oszkárral | Úticél: <?=$hotel["telepules"]; ?>">nah most a hivatkozásban a “hova-” ugye php-val megoldottam saját adatbázisból. Ami nekem nagyon kellene, az az, hogy a “honnan-…..” a pontok helyére hogyan vihetném be az előzőleg scripttel behívott response.city értékét (ami ugye ip alapján a város nevét írja ki. Mert ugye a tartozkodasi_hely nevű class-ba a script behívja ezt az értéket, de a href-be hogy tudnám kiíratni a script által meghatározott város nevét a “honnan-” után?
fúú…már nagyon idegesít a dolog, és lehet hogy nem tudtam leírni érthetően, mit szeretnék, de azért bízom benne, hogy tudtok nekem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest