- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
peterfihugo #16747 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de ez nem PHP hanem Ruby.
"telekocsis rendszert kellene összehoznom a közeljövőben és szeretnék pár példát látni, hogy ki hogyan építette fel"
Ebből pedig az jön le, hogy te nem példákat akarsz látni, hanem kész forrást, amiből össze lehet ollózni a produktumot. Nem hiszem, hogy ilyen projektspecifikus példát találni fogsz, akár PHP, akár más egyéb nyelven. Példát mindig a részfeladatra keress.Szerk: Na megin' lassú vótam.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Ez egy Ruby on Rails alkalmazás. Az ERB kiterjesztésű az Embedded Ruby fileok. Ezek többnyire nézetfileok, amik vegyesen tartalmaznak Ruby és HTML kódot.
-
disy68
aktív tag
válasz
Az a projekt ruby on rails-t használ.
-
wis
tag
válasz
peterfihugo #16711 üzenetére
Fájlfeltöltésnél ez is kell a form-ba: enctype="multipart/form-data"
-
DNReNTi
őstag
válasz
peterfihugo #16713 üzenetére
Lépésről lépésre:
- a kép fizikailag felkerül e a szerverre?
- a kép a megfelelő helyre kerül e?
- a $fn (beszédes nevű) változó tartalma mi a mentés előtt?
- lefut e a lekérdezés?
- az adatbázisba bekerül e valami?
- ha igen mi?Hirtelen ennyi.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
peterfihugo #16522 üzenetére
Szvsz ezt a kódot még én se használnám, pedig én kezdő fejjel elég sok hibát szoktam véteni.
De a lényeget megragadva, és nem a kérdésedre válaszolva, szerintem ez már kicsit idejét múlta kódrészlet, mert mysql_query-ket használ, már ebből is látszódik, hogy nem ajánlatos a használata.
-
wis
tag
válasz
Ezek a részek okoznak átirányítást:
<script>window.location.href='<?=DEVELOP_URL?>/admin/?menu=slider';</script>(#16523) Zedz
Ezt inkább már kukázni kéne -
Zedz
addikt
válasz
Édes istenem, ezt te átlátod?
Nem bántásból mondom, de szerintem nagyon gyorsan el kellene kezdened rendszerezni a kódod.
-
wis
tag
válasz
peterfihugo #16271 üzenetére
Kérdezd le szerveroldalon:
<?php
$user_ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$json = file_get_contents('http://ipinfo.io/'. $user_ip);
$geolocation = json_decode($json, true);
$city = $geolocation['city'];Ez csak egy példa, file_get_contents helyett használhatsz curl-t is.
Vagy kliens oldalon összepakolod az url-t JQuery-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest