Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Igaz is meg nem is
A reggel megnéztem még1x és rájöttem, hogy nagy hülyeséget írtam a tegnap... Nézzétek el nekem... nem kellene éjjel félálomban kérdéseket kiírni 
Konkrétan 2 helyen nem működött... az egyik helyen tényleg az elérési útvonal volt a baj.. elütöttem egy spacet...
Na de a másik azért furcsa mert elvileg a dolog csak akkor mehetne tovább ha az adatbázissal való macera sikeres... ennek ellenére mégis tovább fut de az adatbázisban nem változik semmi...Tehát... az oldalon festményeket lehet rendelni... a vásárló beteszi a kosarába, ekkor az adatbázisban a festményhez tartozó sorban a státusz "elerheto"-ről "kosarban"-ra változik és elmentem a vásárló ip-jét is...
Ez eddig megvan itt viszont ha az illető befejezi a rendelést az adatbázisban "kosarban"-ról "eladva"-ra kellene állítanom... na és ez nem működik... kódA gep_client_ip()-t StackOverflow-ról csórtam és teszteltem... jól működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A reggel megnéztem még1x és rájöttem, hogy nagy hülyeséget írtam a tegnap... Nézzétek el nekem... nem kellene éjjel félálomban kérdéseket kiírni