Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az újabb jQuery-ban csak aszinkron van, itt nem lehet gond szerintem.
Ezt a poll-t néztem én is (pl rabbitmq). Nem tudom mennyire lehet jó megoldás, nem foglalkoztam még ilyennel.
Illetve egy ilyen rendszert milyen nehéz lehet lefejleszteni pluszban. Mert egyszerűbb message táblán én is agyaltam már, amihez lenne egy ajax kérés pl setTimeout-tal, ami mindig bekérdez. Ez lenne a legegyszerűbb, de gondolom nem túl elegáns és erőforrás igényes.Van pár ember aki napi 8 órában használja a felület. Szóval egész nap meg van nyitva. Nézi az email-eket is folyamatosan, de ha már ott ül előtte, akkor lássa is az eseményeket, amik a háttérben lefutottak.

fordfairlane: Van az is, viszont a felületen szeretném jelezni az eseményeket.
mobal: Ne akard tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi