- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem is gondoltam, hogy nem lesz vele meló. Sőt, igen sok lesz, legalábbis nagyon úgy néz ki, ellenben én ennek örülök, mert a kedvenc keretrendszerem remélhetőleg jobb lesz.
Más: Egy kis vagrant. Nem tudom ki mennyire van otthon benne. Már egy ideje szopok vele, de nem akarja az igazságot.
Illetve furcsa dolgokat is produkál.
Hibába állítok be valamit/vagy állítok be új dolgot, nem akar reagálni rá.
Pl egyszer belőttem, hogy legyen privát háló, majd kivettem és azóta is ott van a debian configban. Illetve beállítom a proxy-t neki, meg a dns feloldást, de a jenkins pl nem tudja a hosztot feloldani, ami azért fura, mert cli alatt ha ping-etem vagy nézek egy traceroute-ot, akkor feloldja.
Debian 7 kliens és linux mint 16 host. Vagy valamit elrontok konfig közben, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- EAFC 25
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest