- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam88
tag
válasz
trisztan94 #15328 üzenetére
Ha jól értem itt az a probléma, hogy változhat az oszlopszám, de úgy kell előállítani a stringet, hogy a cellák között mindig legyen egy szóköz.
Erre nem igazán értem miért próbálkoztál switch-el, mikor az összes cellára ugyanazt kell csinálni.
Lehetne valami ilyesmi módszerrel:
- A belső ciklus előtt létrehozol egy temp változót üres sztringgel, ebben fűzöd össze az aktuális sorban levő címet az oszlopokból.
- A belső ciklusban a cella értékét trimelve hozzáfűzöd a temp változóhoz, illetve hozzűfűzöl egy szóközt is.
- A belső ciklus után nyomsz egy trimet a temp változóra (ez kiveszi az utolsó cella után rakott szóközt). Itt ellenőrizheted, hogy megfelelő adat van-e benne (illeszkedik-e rá a reguláris, nem üres-e, stb.), és ha igen akkor feldolgozod, ahogy szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest