- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt senki nem civakodott, és senki nem ordította le más fejét, senki nem lett sárba tiporva, valószínűleg Te vagy egy kissé túlérzékeny, ha ezt így értékelted. Szerencsére DanielK éretten és korrekt módon válaszolt, nem sértődött meg, hanem érdemben reagált, szóval vele lehet kommunikálni akkor is, ha kritikát kapott.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.
Amúgy ha korábban belinkelted volna a kapcsolatfelvételre szolgáló kódot, akkor hozzá lehetett volna szólni érdemben is a kódhoz. Egyébként csak felhívnám a figyelmedet, hogy a Te munkádat sehol nem kritizáltam, így nem volt értelme magadat védelmezni, bizonyítgatni, hogy van olyan terület, amiben Te vagy a jobb, elhiszem, de senki nem mondta, hogy ez ne lenne így. Azon a területen meg Te kritizálhatnád az én tanácsaimat, és jól is lenne ez így."Kicsitt régebb óta vagyok itt mint te"
Ezzel nem tudom, mire gondoltál, arra, hogy Te másfél évvel korábban regisztráltál?De mindegy is, felőlem valaki tegnap óta is lehet PH-tag, ha érdemi kritikákat fogalmaz meg a fórumon, akkor teljesen irreleváns, hogy mióta van itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest