Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy szóval sem írtam hogy nem tudtam elolvasni az általam belinkelt fórum hozzászólásait. Ne az én szellemi képességeimet se vond kétségbe kérlek.
Olyan problemak erdekelnenek amik azon tul elojonnek hogy valaki nem erti meg egy ekezetes valtozo nevet.
Nyilván nem teljesen pontos definició de azt hittem lehet érteni belőle mire gondolok. Szóval az én hibám.#11290
Tovább megyek, ha nem akarod használni, minek érdekel egy ilyen szélsőséges érdektelen probléma/kérdés?
Bocs nem tudtam hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni itt a topicban.Ja igen és nyilván lezártuk a témát (remélem) és köszönöm mindenkinek aki választ adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest