- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DelArco #11301 üzenetére
Nem vontam kétségbe egy percig sem, de itt úgy tűnt, mintha épp Te tennéd ezt; igazából a félreértést az okozta, hogy nem nagyon definiáltad, mire is vagy kíváncsi, milyen technikai részletekre. Nyugodtan beszélhetünk róla, ha körülírod, mire gondolsz. Amúgy bocs, hogy türelmetlen voltam, és úgy vettem le, hogy kötöd az ebet a karóhoz, de akkor csak félreértettük egymást.
-
PazsitZ
addikt
válasz
DelArco #11301 üzenetére
Én személy szerint őszintén sajnálom, ha bármely reakcióm támadólag hatott, csak nem értem miért foglalkoztat ez.
Egyébként nem rémlik, hogy bármilyen kérdést megtiltottam volna, egyrészt jogom sincs erre, másrészt amúgy se tenném.De én tényleg nem értem. Engem sosem foglalkoztatott, különösebben eszembe se jutott, bár valahol úgy rémlik láttam már ékezetes változónevet, de már nem tudom hol.
Amúgy ami még inkább fura volt, hogy belinkeltél egy oldalt, ahol konkrétumok vannak leírva, miért nem szerencsés.
Csak az első ottani hsz-ben - pill, összeszámolom - 2 technikai buktató és 1 szakmai kommunikációs akadály magyarázata van leírva.
Ezért is még inkább érthetetlen számomra milyen választ vársz még?Az meg megint csak ott is, itt is le lett írva, lehetséges a használata, de nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest