Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
j0k3r!
üzenetére
"nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val."
Úgy tűnik, tényleg rohadtul félreértettem a kérdező szándékát, úgy értelmeztem, hogy jQuery UI Tabs füleket szeretne szimplán legeneráltatni, erre akar osztályt írni, és kész. Ezért még csak nem is gondoltam több HTML-elem generálására. A lehető leggyorsabban implementálható, legostobább megoldást írtam egy qrva szar nap után (bár én sem szeretem, amikor mentségeket hoznak fel, hogy fáradt voltam, meg ilyenek, most érted, kit érdekel?
Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába
).
Igaz, rossz mintát mutattam én is, nekem mindössze annyival volt a bajom, hogy ha valaki leszól egy kódot, akkor indokolja is. De még egyszer mondom, beláttam, hogy rosszak volt az instrukciók, amiket írtam, hiba volt egyáltalán "tollat ragadni" akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába