Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
valaki segít gondolkodni? én már belegabalyodtam

mai projektem egy egyszerű belső üzenetküldő, felhasználó felhasználónak. Minden tökéletesen működik, eltekintve a törléstől... Azt szeretném megoldani hogy ha az egyik felhasználó törli akkor attól még a másiknak meglegyen. Első nekifutásra próbálkoztam olyannal hogy törlöm pl a cimzett nevét és úgy már nem kerül a fogadó üzenetei közé, de így hiányosak lesznek a levél adatai.
Második nekifutásnak próbálkoztam egy számos rendszerrel, felvettem egy új rekordot a táblába, amibe három szám változhat:
1 - mind2 felhasználó láhtja
2 - csak a feladó látja
3 - csak a címzett látjaSajnos ez a megoldás is félbemaradt, ez sem tökéletes, mert nem tudom hogy kellene eldönteni hogy mikor törölhető az üzenet végleg az adatbázisból.
Van valakinek ötlete vagy valaki tud erre működő megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest