Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz zsoltzsolt #10599 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Mr.Csizmás #10602 üzenetére
Itt vagy a fordítás nagyon rossz vagy nagyon összekevertek valamit a tervezőasztalon.
Lehet, hogy férfiaknak szánt pulóvereknek ajánlják -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #10602 üzenetére
Hihetetlenül rosszindulatúak vagytok!
Melyik boholytalanítón láttatok már 'charge' ledet? Na... na... ??? Várom a választ! Márpedig ezen a korábban linkelt 'borostátalanítón' van! Tehát csak komoly cucc lehet!Meg különben is... ha jól megnézitek, közvetlen a termék képe alatt bár nem ír márkát, de ajánlja a rendszer a sokunk által imádott KEMEI 1-2-3-4-5-sok-sok késes borotvákat is! Azokról meg mindenki tudja, hogy szintén komoly cuccok, úgyhogy ez is az! Vitának helye nincs!
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Jenne
őstag
válasz Kutykurutty7 #10604 üzenetére
Ha majd kipróbáltad, az ezen a linken lévő "csúcs" technológiát, akkor írd majd meg a tapasztalást.
Milyen simára borotvál, mennyi ideig tartott egy aktus ...stb.Komolyra fordítva...: nem régen kipróbáltam egy braun series 1 190 akkus borotvát. Meg is lepődtem, hogy milyen szépen és simára vágta a szőrzetet az arcomon. Sokkal rosszabb eredményre számítottam...
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ööö... nem fogom ezeket kipróbálni... úgyhogy várhatsz még egy darabig az ezekkel való tapasztalatomra. Meg az aktusaim hosszáról sem fogok írni (tudod, úriember nem dicsekszik )... lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de nekem az jött le, hogy ez nem az a fórum...
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz andrás47 #10608 üzenetére
Rövid szösszenet a körkéses Xiaomi villanyborotváról, amelyre egy körkéses Philips-ről váltottam. Persze kellene egy Philips 5000-es széria az összehasonlításhoz, úgyhogy azt ezt olvasó szponzorok közül küldjön valaki egyet, köszi. Lassan 1 hónapja használom (csak) a magasabb fokozaton, és még mindig fehéren világit az aksi ledje (narancs/piros jelzi az alacsonyabb töltöttséget). Kétnapos borostát 3, míg a többnaposat 4-5 perc alatt szedem le vele az arcomról - persze egy körkéses Philips-el sem lenne több.
Halk, szinte "aludni" lehet mellette.
Csak szárazon használom, és még sosem öblítettem el csap alatt, ám ennek ellenére még nem szólt (=nem jelzett egy másik led rajta), hogy tisztítani kellene.
Eddig teljes mértékben rendben van műszakilag. Ár/érték arányban pedig 10 ezerrel olcsóbb volt, mint az egy kategóriával alatta lévő Philips, és harmadannyi, mint a vele egy kategóriájú Philips. Persze így a garanciát áldoztam fel vele a gearbest kőoltárán, de ennyi kockázatot hajlandó voltam bevállalni.
Kinek ajánlom? Olyan személynek, aki eddig nem használt villanyborotvát - mint például Mr.Csizmás -, vagy a rezgőkéseshez van szokva, illetve egy magamfajtának, aki a körkéses múltjával biztos volt a döntésében. Mindkét esetben jóval a hazai ár alatt kapható a Xiaomi borotva, így rövid -és hosszútávon egyaránt megéri.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Jenne
őstag
Csak kínai nyelvű leírás van hozzá. Szerintem nem bonyolult a kezelése, ki lehet találni. Keresd petipetya fórumtársat privátban, Ő már kitapasztalta és biztosan tud majd segíteni.
Az egyszerűsített kínai nyelvet és a han jü pinjint, ez a kínai nyelv szótaglista hamar meg lehet tanulni.
Néhány év és menni fog.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Breki
veterán
-
Jenne
őstag
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy csak a kínai nyelvű van hozzá. De mint mondtam nem egy bonyolult kezelni.
Itt egy bővebb ismertető róla, talán ennyi is elég.
Itt egy youtube videó. De van több is jobb oldalon a menüben.[ Szerkesztve ]
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az utóbbi időben a Google Translate-tel fordíttatok kínai nyelvű szöveget akár magyarra is, általában meglepően jó eredményt ad. Ha megvan mondjuk pdf-ben a borotva kínai leírása, akkor érdemes lehet tenni egy próbát.
Én is szemezek ezzel a borotvával, inkább csak a kíváncsiság miatt. Még nem volt igazán jó körkéses borotvám és a Xiaomi-ban még nem csalódtam.
-
petipetya
nagyúr
Az nincs hozzá. A youtube videók alapján, illetve a Google Fordító kínai - angol funkciója alapján fordítottam le a használati útmutatót. Persze a kínai - magyar is működik benne, csak angolra könnyebb fordítania, és úgy jobban érthető minden.
Kérdezz nyugodtan, de ha szükséges, akkor leírom majd azt a pár funkciót, amire érdemes odafigyelni a használata során.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi Mijia electric shaver user manual:
- Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gomb hosszan nyomására (ami több, mint 3 másodperc) lezárja magát, hogy utazás közben táskába téve ne kapcsoljon be magától. A funkció inaktiválása ugyanígy történik.
- Az aksit ábrázoló LED fehér színe jelzi, hogy még van benne szufla. A narancs színnél már tölteni kell, a piros pedig lemerült állapotot mutat.
- Bekapcsolt állapotban a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet váltani a lassú és gyors fokozat között, amit megjegyez a borotva, és a következő alkalommal is úgy indul.
- A vízcsepp alakú LED akkor fog világítani, ha komolyabban (folyóvíz alatt is) ki kell takarítani a gépet.
- Használat után a fej hátulján (tarkóján) lévő nyílásba benyúlva tudod körömmel leszedni a pengéket tartalmazó fejet, hogy kifújd és az ecsettel kitakarítsd belőle a borostát. Utána egy határozott nyomással tehető vissza.Nagyjából ennyit kell tudni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Tegnap meghozta a UPS a nemet Amazonrol rendelt 9290cc-t. Eletemben eloszor hasznaltam villanyborotvat, de ez valami szuper. Egyaltalan nem hangos, es brutal jol vag. Kb 15 perccel zuhanyzas utan szortelenitettem, semmi borirritacio, nem eg, nem faj, nem piros.
Mindenkinek koszi a tanacsokat, es a hozzaszolasokat, jol valasztottam.
Udv!
-
Jenne
őstag
válasz petipetya #10621 üzenetére
Élőben nem láttam még ezt a kínai körkésest, de youtube-os videókon nézve nagyon hasonló vagy talán még azonosak is lehetnek a kések a Remington HyperFlex körkéses borotva késeivel. Mintha még a szita mintázata is egyforma lenne a két különböző gyártónál. Bár nem Titanium bevonatosak a Xiaomi kései, de talán jobb minőségű acélból vannak és bírni fogják az 1-2 év használatot. Ha így van, hogy esetleg egyformák, akkor megoldott lehet a későbbiekben a kés csere is ehhez kínaihoz. A Remington már egy ideje szoros (nem Soros!) üzleti és fejlesztési kapcsolatban van a Xiaomi-val.
-
törölt tag
válasz Kutykurutty7 #10619 üzenetére
Én megvárom, amíg kinövi a gyerekbetegségeket a Xiaomi borotvája, mint pl a Ti. bevonat hiánya... és azután adok neki esélyt. Meg valami dizájnert se ártana alkalmazniuk, hogy nézzen is ki valahogy a borotva. Talán a következő széria.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Valaki itt régebben írt néhány (2-3 fajtát talán ?) itthon is kapható Eletric Pre Shave márkát. Melyikek voltak azok és hol/melyik bótokban lehet kapni? Barbonyt ismerem...
-
Jenne
őstag
válasz #94529552 #10624 üzenetére
Mondjuk az én Philips RQ 1280-as borotvámhoz képest formailag nagyon egyszerűen néz ki, de ha jól műxik és pár évet kitart, akkor ez legyen a kisebbik gond. Az ára az viszont nagyon-nagyon baráti a többi körkéses borotvákhoz viszonyítva.
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #10627 üzenetére
Szia!
Köszi.
Te próbáltad már ezek közül valamelyiket? Pitralont sejtem milyen illatú lehet...
Még anno amikor volt sorkatonaság hazánkban, havi illetmény osztáskor a kantinban sokszorosára emelkedett a Pitralon eladás (kantinos ilyenkor előtte mindig több kartonnal berendelt ) és a cola eladás is. Estére sokan pitralonos lehelettel és homályos szemekkel aludtak el.
100 ml pitralon 2 üveg kólába elosztva és megvolt a "vacsora" a nyugodt és mély alváshoz.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz benczeb #10622 üzenetére
Szia, ezt vetted?
-
Mr.Csizmás
titán
xiaomi körkéses update, 3. alkalom:
zuhanyozás után + balea világos kékesszürke aftershave balzsam felkenve. sokkal jobban siklik, nem tép, kb. 3-4 perc alatt 90%-ban pipa, utána a maradékot apránként eltüntetve. lehet sok balzsamot kentem fel, de az apró szőröket, töreket összefogja, csak le kell mosni a borotváról, szóval köszönöm a tippet. simaság érzet kb. 9.5/10, M3-al eddig kopottságtól függően kb. 7.5-8.5/10-re mondanám. anno volt Gilette Fusion bizbaszos extra húzós borotvám, azzal alapból 9/10-es érzetet sikerült. 1 hét után aláírom, hogy megérte a 40 dolcsit.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kadzsor
csendes tag
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Itt a Xiaomi újabb nagy dobása..!
Xiaomi Mijia Automatic Umbrella -- youtube
Csak 27 dollár mindössze.[ Szerkesztve ]
-
ice9
tag
sziasztok. 1-2 napja nézegetem a topicot. szakállvágásra (kb. 3mm-re) keresek gépet. az ára annyira nem releváns, csak jó legyen.
Jelöltek:
Philips BT5205
Braun BT5070
Esetleg Philips 9-es széria? Megéri az előbbi 2 gép majdnem dupláját?
Esetleg bármi más?Philips BT7205-t elvetettem. inkább vízállóságra megyek, mint a vákuumra.
köszi
-
Dhampir
félisten
válasz zsoltzsolt #10641 üzenetére
Lassan-lassan már mindennek lesz Xiaomi alternatívája.
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #10641 üzenetére
Ebben konkrétan semmi, de a legújabb változatában már egy a Qualcomm Kryo 385 processzormagokra épített módosított 20 magos Snapdragon 2018 chip dolgozik, ami kezeli az esernyő összes funkcióját, nevezetesen:- az automata esőérzékelősen nyitást, olyan mint az autóknál az esőérzékelős ablaktörlő, továbbá a nyelében egy Li-Ionos körkéses borotva van beépítve és egy 8 "-os QLED kijelzős okoska telefony is van. És még bővíthetők a szolgáltatások...
Na ez már azé valami nem?
Csak vicceltem ám.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
De ez most hogy jön ide? Borotva topikba.
Egyébként nem tetszik, hogy koncepció nélkül mindenbe belekapkod a Xiaomi. Eldönthetné már hogy mit akar, és akkor arra koncentráljon. Egyszer várható lesz egy profiltisztítás, és akkor leállnak több termékkel is szerintem, ha majd észbe kapnak. -
Blamazs
senior tag
Preshave témához: van a mullerben Speick márkájú preshave. Ez egy bio termék, ha valaki érzékeny lenne a különféle vegyi cuccok miatt. Érdemes kipróbálni nekem AS van és nagyon jo. Ne a borotválkozós cuccoknál keressétek hanem a bio/növényi cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest