- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikfic1
tag
válasz
#15490560 #21623 üzenetére
én most hoztam haza euronicsbol ezt a 58PUS7304ast.
Eddig véleményem róla so-so.előtte egy tcl 55ep660 volt.
a kettőt összehasonlítva a philips többet tud nyilván, de a szinei nem tetszenek nagyon. mintha a fehér egyensuly szarul lenne beallitva. pedig probaltam az összes profilt és az egyéni beallitasokat is. tcl szinei jobbak, pedig az 70 ezerrel olcsóbb.
a gyari beepitett hangja gyengébb. kevesebb a mély, és nem lehet ugy szemelyre szabni mint a tcl- ben. azért hangszinszabalyozo van benne.
a taviranyitoja nagyon nem jó. a gombok nagyon laposak, rá kell nézni ha valamit akarok állítani, mert nem emelkednek ki sajnos. a funkcio gombok elhelyezése se praktikus. ergonomia nulla. tcl - sokkal jobb, könnyen megtanulhato.
mindkettőben ugyanaz az android pie van, de philipsben csak 8g tárhely, mig tcl ben 16 gb. ennyit sporolni!
elvileg mindkettő va panel, de tcl feketeje meggyőzőbb. és külön állítható is nála. philipsben nem találtam ilyet.
a philips baromi nehéz , szerintem fém keretes és a talpa is az.
a szurke fém keret annyira nem jön be, fekete nekem jobban tetszene főleg mert sötét szobában nézek tv-t.philips menüje sem tetszik. és hianyoznak olyan funciok allitasai amik tcl ben megvoltak.
pár pozitivum azért van persze a philips javára. rengeteg hdr formatumot ismer, a mozgasmegjelenitese jobb, és valamivel élesebb.ambilight látványos de én megvoltam eddig is nélküle és nem ez a fontos egy tévénél.
utólag nézve nem biztos hogy megveszem. bár van még 28 napom eldonteni hogy marad vagy megy.nem vagyok szakértő de a tcl a 130 ezres árával jobb vétel, és pár dologban jobb is mint a 70 ezer pluszos philips.
szóval még nem sikerült megtalálnom a számomra a tökéletes tv- t, lehet nincs is olyan , vagy csak a koltsegvetesemen túl.
talán egy 120 hz- es va direct panelos sony a következő alanyom, ha futja a fizumbol.😁
-
Sinu
senior tag
válasz
#15490560 #21621 üzenetére
Nyers adatok.
Hdr10+, DV, Atmos, jobb kontraszt, frissebb droid, va, p5 engine -
oszy
veterán
válasz
#15490560 #19477 üzenetére
Nekem ezek közül a 55PUS7303/12 a szimpatikus az IPS miatt. Plusz Direct-LED-es (a 7363 is)!
De, hogy milyen pannellel szereltet kapsz... Ugyanis VA-val is gyártják.
Összehasonlítás. -
zell01
csendes tag
válasz
#15490560 #14655 üzenetére
A médiamárktokban jó eséllyel rá lehet futni... mondjuk nyilván nem az 55-ös méretre,de valami hasonlóra...ha csak a tudása érdekel, akkor kb a jelenleg kiállított philipsek többsége szinte ugyanaz tudás ügyileg... én valami 49PUS6561-et nézegettem, de elvileg ugyanazt tudják...azt leszámítva hogy a 6501-nek csak két oldalas az ambilight-ja, ennek meg 3...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest