- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Én még pénteken letöltöttem, de sok köszönet nem volt benne: összeakadt a gyári távirányítóval, majd folyamatosan összeomlott a telefonon az app, miután párosítottam a TV-vel. A TV-t vissza kellett állítanom gyári állapotba, majd újra felismertetni vele a gyári távot - azóta jó.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az létezik, hogy egy TV a garancia lejárata után 1 nappal, minden előzmény nélkül egyszer csak leáll, mintha kikapcsolták volna és onnantól semmi?
Még a készenléti állapotot jelző led sem világít, mintha áramot sem kapna.Nem gyanús ez kicsit?
-
oszy
veterán
Philips Tv Remote app már nem elérhető az App Store-ban. Miért törölték??? Nekem le van töltve, frissítést is jelez, de már hibába fut. Viszont akkor mi lett helyette?
-
Alarikman
senior tag
Sajnos szerintem nem lehet eldönteni a dobozról vagy a manual-ból, hogy milyen típusú a panel. A display specific weboldal nem mindig közöl pontos információt.
E szerint VA paneles: link
Amúgy a 2017-es szériában a többség még IPS volt. A 2018-ad szériában inkább már VA paneles. Mivel a HDR-hez nagyon kell a kontraszt és a VA jobb ebben. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Most tervezem egy 43-as PUS7303 vásárlását. Nem utolsósorban azért, mert VA panelesnek írták. Most viszont szembejött itt, hogy "sima" IPS is lehet.
Van valami azonosító a termékkódban vagy valahol, amiről megállapítható dobozról a paneltípus?
Köszi! -
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, de hátha van itt olyan PUS7502/12 tulaj, aki tud nekem segíteni, mert még a Philips Mo. sem túl kooperatív :/
1 éve van még a TV-m, a dobozból kivéve azonnal fali tartóra került, ezen is üzemelt egészen mostanáig ugyanis egy költözés miatt most lekerült onnan s a gyári talpán kellene használnom. Na már most vagy a költözés közben vagy az elmúlt 1 évben sikeresen elhánytam a talp mind a 7 db. csavarját
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pontosan milyen és mekkora csavarok mennek a talpba, hogy pótolni tudjam őket más forrásból? -
Toth_Jani
őstag
válasz
mobileman #19479 üzenetére
Androidos esetében olyan lejátszót kell letölteni amelyik enged betölteni feliratot.
Nem droid esetében én az MKVtoolnix programot használom egy 4GB-os filmbe 1-2 perc alatt pakolja bele a feliratot, utána simán kezeli a TV, igaz ez csak akkor működik ha van hozzá számítógép. -
mobileman
senior tag
Sziasztok,
Szert tettem egy philips 55pus6503 uhd 4k tv- re, fasza, meg minden, de valahogy nem jövök rá, hogy az .srt feliratokat hogy lehet előhívni? Ha a film mellett ott van, és ugyanolyan néven, mint a film neve, akkor is csak az angol jelenik meg, ami eleve az .mkv fileban van...
-
oszy
veterán
válasz
#15490560 #19477 üzenetére
Nekem ezek közül a 55PUS7303/12 a szimpatikus az IPS miatt. Plusz Direct-LED-es (a 7363 is)!
De, hogy milyen pannellel szereltet kapsz... Ugyanis VA-val is gyártják.
Összehasonlítás. -
törölt tag
Ebben az esetben:
Philips 55PUS7303/12
vagy
Philips 55PUS7363
vagy
Philips 55PUS7503/12Falon lesz, külön hangrendszerem van, 4K filmeket nézek. Sajnos nem nagyon látom a kettő közötti különbséget, csak a talpon. A harmadikon meg az extra csík hangszórót látom csak ami nekem nem oszt-nem szoroz.
Melyiket rendeljem? -
-
djnice
veterán
válasz
Toth_Jani #19467 üzenetére
Ez inkább a SoC-nek és a szoftver optimalizálásának tudható be szerintem, mert van egy Fire TV 4K stickem, amiben 1.5 GB RAM van, Android TV 7-es alapú rendszerrel és 0 akadás van, minden flottul megy.
Azt lehet már tudni hogy a 2019-es modellek közül melyik lesz 120 Hz-es panellel szerelt? -
Toth_Jani
őstag
válasz
SAABPEPE #19464 üzenetére
Igen sajnos a 73x3-as típusnak kicsit lassú a Smart része, csakúgy mint minden hasonló 2 GB-os mobilnak is, de ugye mobilban már 6 GB-ot használunk, ami még egy darabig talán elég lesz.
Persze az hogy kicsit lassabban tölti be a programokat a lejátszást nem befolyásolja, ha megvan a kellő Net kapcsolat akkor akár a Youtube akár az HBOGO kifogástalan minőségben akadás mentesen működik. -
Voice24
őstag
Megérkezett az usb3-as hub, amihez van betáp is, tehát gondolom tölteni is tud. Ebbe raktam bele a 2 db usb3-as pendrive-ot. Most már a 4K-s demók jó részét normálisan viszi, de egy hdr-es (valami Travel video) anyag így is kifog rajta, megy egy kicsit, megáll, megy egy kicsit és így tovább. Simán a tévébe dugva a pendrive-ot, akadás nélkül megy. A hub-on keresztül az sem befolyásol semmit, hogy rádugom-e a betáp kábelt vagy sem. Elvileg a hub-hoz kapott kék színű usb kábel is 3-as.
Meg még a Kodi témához annyit, hogy bár a képarány már jó lett, nálam a Kodi továbbra is használhatatlan. Minden video szaggatva fut rajta, még a telefonnal rögzített fhd-s anyag is. A tévé saját lejátszója, az mxplayer és a vlc simán viszi ezeket, de a Kodi csak nem akarja az igazságot. Fogalmam sincs, mi lehet a gondja.
-
Alarikman
senior tag
Pus7503/12 van itt. Ha nincs nagy különbség akkor jelentem, nem érzem lassúnak. Ha olcsón ki tudsz fogni egy Philips-et, akkor hajrá! UI: HDR-t csak kodi-val próbáltam.
-
-
Toth_Jani
őstag
válasz
SAABPEPE #19461 üzenetére
Pont ilyen van, mennyit adsz érte??
De amúgy szerintem teljesen jó, a HD TV adások vagy az HBOGO kifogástalanok, az SD meg soha nem lesz 4K minőség.
Jó minőségű anyag esetében nagyon szép színeket tud akár gyári beállításon is de lehet állítgatni igény szerint.
Az Android ma már 8-as, tulajdonképpen az is egész jól teljesít, de .. figyelembe kell venni hogy a tökéletes TV-re irt alkalmazások száma elég csekély, az érintőkijelző és a giroszkóp hiánya azért erősen korlátozza, a távirányítóval működő programok számát. -
SAABPEPE
tag
Sziasztok ilyen Philips 50PUS7303/12 50" tv je van valakinek vélemény ?:
-
Voice24
őstag
Hali!
Kb. 2,5-3 hete nem próbáltam (erre-arra jártam) a tévén a hálózati lejátszást, erre a mai napon azt tapasztalom, hogy nem látja a tévé a hálózati megosztott dolgokat. Sem a tévé saját lejátszója, sem a Kodi, sem a VLC. Az biztos, hogy sem a tévén, sem a pécén nem állítottam ilyen téren semmit, sőt most a serviio-t frissítettem is, de hiába. Amikor utoljára próbáltam, gond nélkül működött.
A tévén (7502) vagy pécén keressem a hiba okát? (kábeles az összeköttetés, net van a tévén). -
Toth_Jani
őstag
Hát igen az LG is csak egy saját gyártmányú fejhallgatóval tudott együtt működni.
Itt ugye azt is gondolná az ember hogy Android és úgy megy mint a mobil, de nagyon nem olyan az egész, bár mindent fel lehet rakni, de nem minden tud működni a különböző szenzorok hiánya miatt. -
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet letesztelni a TV-ben üzemelő Bluetooth-hogy működik e?
Sajnos akár mivel tesztelem/próbáltam csatlakozni nem csinál semmit.A Tv-me egy: 49PUS7503/12
THX
-
b4lukapitany
tag
válasz
b4lukapitany #19452 üzenetére
Egyébként mp4 fileokkal ugyanez a helyzet. A nagy online kölcsönzőből töltöm le őket, és az elmúlt években semmi gond nem volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cr00py #19447 üzenetére
11e egy Xiaomi MI Router 3G, egy 5-8 portos gigabites switch kell mellé párezerert ( [link] [link] [link] , utolsó retek olcsón ) és a routerre tenni Padavant. Mindenre IS elég kell legyen.... rettentő kevés embernek kell valóban nagyságrenddel drágább router...
kory24: kell hogy kezelje a TV-n futó operációs rendszer. Szerintem nem fog menni.
-
kory24
őstag
Sziasztok.
Gondolom nem, de mégkérdem.
Tv-kkel nem működnek az ilyen usb-ethernet átalakítók?
Konkrétan 50pus6162 tv-ről lenne szó.
-
Cr00py
senior tag
Routert veszek majd, viszont árban az is húzósabb picit, így most perpill nem akarok már annyit költeni, mert az asszony leveszi a fejem. Tervben van. A szolgáltatói cucc nem a legjobb, kihagyni pedig nem lehet a képletből, szal ha meg lesz a másik, akkor az megy át bridge-re, és használom majd a sajátot. Sajnos az átlag ~15.000-s gigabites routerek nekem nem lesznek jól, egy picit komolyabb kell majd.
Idővel az is meg lesz, addig meg elég oda a 100-as is
-
Cr00py
senior tag
Jobb szeretem itt helyben megvenni ezeket a kütyüket, nem kell rá annyit várni.
(#19444) Gijon : Itthon szeretnék venni egyet, a lehető leghamarabb.
Másik topikban ezt ajánlották, mivel ebben AX88772B chipset van ami jó, nem realtek.. bár ennyire nem értek hozzá.
Gigabites net van, viszont a szolgáltatói eszközön csak 1db gigabites port van, abba pedig a pc van dugva, a tv-hez így csak 100 megás net megy kábelen, szal elég egy 100 megás adapter is perpill. youtube, netflix bőven megy azon is szerintem.
Később ezt lehet majd cserélni gigabitesre, a lényeg, hogy a lehető leghamarabb legyen egy adapterem amivel rá tudom dugni a kábelt.Maga a box az oldal szerint 1-3 nap alatt megérkezik. Szal a héten még szeretnék beszerezni egy ilyen kábelt, ezért lenne jó helyben, és nem kínából.
-
Cr00py
senior tag
-
HD
csendes tag
hello,
Nem tudom aktuális-e még a videomagnó és a dvd lemezek nézése a tv-n, de a videót könnyedén rá tudod kötni a tv antenna bemenetére, analóg tuner van a tv-ben, a videóban meg biztosan van rf kimenet, szokott rajtuk lenni még a kimeneti csatorna is állítható általában, de ha jól értem a tv tunerja amúgy sincs használva, így biztosan nem lesz csatorna/frekvencia ütközés. Egy HDMI kimenetes DVD lejátszó meg kb 5000 ft, vagy lösz egyet a Vaterán 2000 ért és máris helyrehoztad a családi békét -
Cr00py
senior tag
Xiaomi mi box s van itt a boltban készleten, ha jól olvastam ez egy "újabb" verzió. Tehát ezt nyugodtan megvehetem? 21.000-ért van itt, ez nem olyan nagy összeg, ha valóban patent a cucc.
Néztem ,hogy ezen nincs ethernet csati, lehet kapni hozzá usb, to ethernet átalakítót, viszont nem mindegy, hogy milyet vesz az ember. Van ezzel valami tapasztalat? Csak, hogy biztosan működjön.
Köszönöm.
-
Cr00py
senior tag
válasz
education #19436 üzenetére
Tehát ezek szerint a beépített youtube app nem is fog működni?
Ez az android tv-s cucc amit a cikkben emlegetnek, az ér valamit? Működik? Használja valaki? Van valamilyen ajánlott típus, ami nem aranyáron van?
Emiatt nem terveztem egy másik tv-t venni. Ez is akkoriban 250 volt 2db aktív 3d-s szemüveggel.
-
-
Cr00py
senior tag
válasz
Toth_Jani #19432 üzenetére
Net van a tv-n.
Kb 6 éve lett vásárolva, tehát nem új technika. nincs rá frissebb szoftver, a tv szerint az elérhető legújabb van telepítve.
Gigabites internet van, szal a sebességnek bőven elégnek kellene, hogy legyen.
sz.gépen, telefonon, mindenhol baromi gyors, a tv valamiért nem akarja az igazságot.
A gyári alkalmazások nem is töltődnek be. Youtube lenne a fontosabb, elindítva csak a fekete kép, középen a youtube logo, és itt meg is áll a történet. 15 percig hagytam ott.
Próbaképp átdugtam a kábelt a dvd lejátszóba ( azon is van ethernet port ) , arra azonnal talált frissítést ,le is frissítette.
Routerben lecsekkolva az adott kábelt, nicns semmi gond, van adatforgalom, ezért sem értem ,hogy miért nem tölt be semmi + baromi lassú is.
Ha nem gyári appot indítok el, hanem a böngészőt.. oda beírva sem tölti be teljesen a youtube-t, a kezőlapon a videók indexképe sem látszik, csak az üres, szürke kocka + a neve a videonak.
Valami a tv-n nem jó szerintem, csak azt nem tudom, hogy mi.
Kb 2 éve volt használva a samrt funkció, akkor még wifin, nem volt akkor sem hipergyors, de pár mp alatt betöltött mindent, a gyári yt app is ment. Gondoltam kábelen mégjobb lesz, hát nem. Most már szinte semmit nem tölt be.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Cr00py #19431 üzenetére
Akkor csak van internet, és a tempónak is elégnek kellene lennie.
Le van frissítve minden a TV-n?
Nálam a műsor kalauznál csinál olyat hogy Net kapcsolat esetén a műsor mellé random képeket rak be, de még véletlen sem találja el az eredeti műsort.
Gondolom valami nettes csatorna infót olvas be aminek nincs köze a hazai szolgáltatóhoz. -
Cr00py
senior tag
Üdv.
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy philips 46 PFL 5527 k/12 tv itt a hálóban, vezettem el kábelt a tv-hez. a smart tv-be belépve viszont nem jön be semmi, mintha nem lenne internet.
A böngészőt elindítva betölti az oldalakat, amiket beírok ( google, youtube, etc ) viszont baromi lassan. A gyári appok pedig nem is működnek, elindítom, és csak a logo jelenik meg. Egyik app sem tölt be.Régebben, kb 1 éve használtam már, akkor wifin. Minden működött, most sem wifin, sem kábelen nem jön be.
Ami még érdekes, hogy a smart tv kezdőlapján alul vannak az appok, normál esetben bal fent van egy kis kocka, itt egy " most a tv-n" felirat van.. régebben itt mutatta, hogy épp mi megy a tv-ben, most már itt csak egy üres kocka van. Mellette jobb fent pedig az időjárást mutatta, de most ott is üres kocka van.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm.
-
oszy
veterán
Milyen hangprojektort javasoltok?
Van ami szép mélyeket produkál, de nem horror az ára?
-
Alien!
senior tag
válasz
Alarikman #19425 üzenetére
érdekes, nekem úgy tűnik, hogy az android működése erősen tipusfüggő. Nekem a 8303-on kis túlzással tökéletesen működik, nincs képarányprobléma, jó a kodi, nincs fagyás sem. Egyedül az ARC nem tiszta, nem vágom a logikát, hogy mi szerint vált/nem vált át az erősítőre.
Viszont egyik nap a haverommal ki akartunk próbálni a MM-ban egy 50PUS7363-at és szét volt halva az android (7es volt rajta). Egyes menük be sem jöttek, nem ismerte fel a pendrive-ot, lassú volt és használhatatlan. Hát nem volt jó reklám....btw én az s905x-CE kombós médialejátszót sem látom szebbnek mint mondjuk az androidos Kodit, azt viszont észrevettem, hogy pl az az élesség beállítás ami jó android alatt, nem jó CE alatt..
-
Alarikman
senior tag
válasz
Gaszkory #19423 üzenetére
Az második problémára: milyen a film? Csak mert a tv max 4k 30 fps-t támogat. A CPU nem tud többet. A Kodi sem ha az androidra rakod. Én csalódtam az androidos Kodiban. Képarány hibák (philips hiba tudom), kicsit akadozó, stb. Média box van, most azzal próbálkozok, coreelec, amlogic. Szebb a képe és folyamatosabb.
Az első hibára passz. A legeslegújabb szoftver van rajta? Olvass vissza, nem tudom fejből melyik. Az áprilisi build.
Play áruházból telepítés, ugye. Lehet flash hiba is, ki tudja. Más program telepítése esetén mit csinál? -
Gaszkory
újonc
Sziasztok!
Volna egy kis problémám,amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Kb. 1 hónapja vásároltunk egy philips 50pus7363/12 típusú 4k tévét,amin android 8.0 fut(az elérhető frissítés már telepítve lett).
Több probléma is felmerült időközben.
-eleinte szinte naponta nem kapcsolt be a tv rendesen.Ezt úgy kell érteni,hogy a képernyő szűrkén világított,de nem jelent meg kép és hang sem volt ill.atávirányítóra sem reagált.Újraindítás után minden renben volt.
A tv-t visszavitük a media marktba,ahol mivel 3 napon belül voltunk ,ezt ki is cserélték egy másikra.Az itteni eladók értetlenül álltak a dolog előtt,mert senki nem tapasztalt még ilyet korábbi vásárlók közül.
Sajnos az új készüléknél is ugyan ez volt a probléma.
Sokáig tesztelgettem,hogy kiderüljön vajon mit okozhatja ezt.Az már világos volt ,hogy szoftveres lehet a gond,mivel
ameddig nem volt rá telepítve semmi a gyári aplikációkon kívül,addig minden rendben volt és nem jelentkezett a probléma.
Aztán telepítettem az HBO Go -t és újra elkezte produkálni a korábbi hibát,azóta letöröltem és ismét minden rendben van....Ez volt egyik problémám.
A másik egy kevésbé drasztikus hiba,ami a következő.:-Mivel szerettük volna élvezni a 4K nyújtotta extra látványt,ezért 4K HDR filmeket próbáltunk meg lejátszani.
Gyönyörű képe van a tv-nek kiváló a kontraszt,de sajnos kb 25 perc után elkezd szaggatni.(FHD gond nélkül megy ,illetve youtube-on sem okoz problémát a 4K)
Mindkét usb csatlakozót próbáltam külső HDD , külső SSD illetve pendrive-ot is de mindíg ugyan az történik (mindegyik USB 3.o).
Olvastam a neten ,hogy talán a gyári lejátszó nem elég jó hozzá,ezért letöltöttem a VLC-t,viszont ez meg nem látja a külső hordozók tartalmát,pedig magát a hordozót látja....Próbálkoztam a Kodival is és más lejátszókkal is de ugyan az történik...Van közűletek valaki aki tapasztalt hasonlót,ha igen ,akkor légyszi mond el ,h mi volt megoldás a problémára.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Az ES File Explorer helyett ti mit használtok apk telepítésére Pie alatt?
Nem találok a aplay-en semmi hasonló egyszerűt.
Köszi. -
BenceShearer
aktív tag
válasz
b4lukapitany #19411 üzenetére
Próbáltad áramtalanítani pár percre?
-
koxaman
tag
válasz
Próbáltad a beépített lejátszó helyett valami mással ? Mondjuk VLC ? illetve volt e közte fw frissítés ?
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Üdv! Szerintetek egy 65"-os TV-t. 210cm-es távolságról nézni túlzás? Jelenlegi hely adottságai ezt teszik lehetővé. Később tudok nagyobb helyre költözni, de 2x nem akarok TV-t venni. (most vennék egy kissebbet, később nagyobbat(?)
)
T
-
b4lukapitany
tag
válasz
Containers : 3GP, AVCHD, AVI, MPEG-PS, MPEG-TS,
MPEG-4, Matroska (MKV), Quicktime (MOV, M4V,
M4A), Windows Media (ASF/WMV/WMA)
Video Codecs : MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2,
MPEG-4 Part 10 AVC (H264), H.265 (HEVC), VC-1,
WMV9
• Audio Codecs : AAC, HE-AAC (v1/v2), AMR-NB,
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Premium
Sound™, MPEG-1/2/2.5 Layer I/II/III (includes MP3),
WMA (v2 to v9.2), WMA Pro (v9/v10)
• Subtitles :
– Formats : SAMI, SubRip (SRT), SubViewer (SUB),
MicroDVD (TXT), mplayer2 (TXT), TMPlayer (TXT)
– Character encodings : UTF-8, Central Europe and
Eastern Europe (Windows-1250), Cyrillic
(Windows-1251), Greek (Windows-1253), Turkish
(Windows-1254), Western Europe (Windows-1252)
• Image Codecs : JPEG, JPS, MPO
• Limitations :
– Maximum supported total bit rate for a media file is
30Mbps.
– Maximum supported video bit rate for a media file
is 20Mbps.
– MPEG-4 AVC (H.264) is supported up to High
Profile @ L5.1.
– H.265 (HEVC) is supported upto Main / Main 10
Profile up to Level 5.1
– VC-1 is supported up to Advanced Profile @ L3Az eddig le nem játszott fileoknál gondoltam egy olyanra, hogy lehet a bitráta túl magas,de most megnéztem és nem érik el a támogatott maximumot.
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Phillips 40PUK6400/12 tv-m van. Az eddig lejátszott mkv fileokat most valamiért mégsem játsza le. Azt hittem, hogy mkv és mkv miatti külöbség lehet az oka néhany új filenál, de most megnéztem és kíváncsiságból beraktam egy olyat, amit már egyszer megnéztem a tv-n. Ugyanazt írja ki, "a file nem található, vagy nem olvasható." Több usb portot kipróbáltam több pendrivval. Mi az isten lehet a gond?
-
Alarikman
senior tag
válasz
Rolko33 #19409 üzenetére
Ennek a 49 colos változata van meg nekem. VA paneles. Tehát szemből a legjobb. Ha oldalról is számít a képminőség, akkor IPS-t keress. Amúgy jó a feketéje. Sokat tud. Kellemes készülék. Játszani is szokott rajta a gyerek Bluetooth-os gamepad-del. Elég gyors a menü is. Én ajánlom, ha egy jó akciót ki tudsz fogni.
UI: annyi, hogy nem 100hz. De gondolom ezt tudod. -
Rolko33
újonc
Sziasztok!
Tv vasarlast tervezek es a kiszemelt egy Philips 55pus7503 mi a velemenyetek rola? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bendikeee11 #19404 üzenetére
Pesti Philips szervizt kell hívni de előtte én eleresztek nekik egy levelet képekkel. Központi szám is oda küldene.
Cim nem probléma szerintem.
-
oszy
veterán
válasz
bendikeee11 #19404 üzenetére
Felhívod őket és a posta megy érte, ha kész pedig viszi vissza. Legalábbis nekem így csinálták!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bendikeee11 #19400 üzenetére
Én most fogom majd bejelenteni a saját 55PUS6162/12-m , két helyen kezdett el foltosodni a kijelző - jobb oldal vízszintesen 10*3cm, bal oldalt függőlegesen 3*10cm felületen kb. - , világos/fehér háttérrel zavaró....
Nem ilyen mint a tiéd, holnap megpróbálom lefényképezni, amúgy is kell a leadáshoz.
-
bendikeee11
tag
válasz
bendikeee11 #19400 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari