- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
Alarikman #19425 üzenetére
érdekes, nekem úgy tűnik, hogy az android működése erősen tipusfüggő. Nekem a 8303-on kis túlzással tökéletesen működik, nincs képarányprobléma, jó a kodi, nincs fagyás sem. Egyedül az ARC nem tiszta, nem vágom a logikát, hogy mi szerint vált/nem vált át az erősítőre.
Viszont egyik nap a haverommal ki akartunk próbálni a MM-ban egy 50PUS7363-at és szét volt halva az android (7es volt rajta). Egyes menük be sem jöttek, nem ismerte fel a pendrive-ot, lassú volt és használhatatlan. Hát nem volt jó reklám....btw én az s905x-CE kombós médialejátszót sem látom szebbnek mint mondjuk az androidos Kodit, azt viszont észrevettem, hogy pl az az élesség beállítás ami jó android alatt, nem jó CE alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest