Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr00py

senior tag

válasz Toth_Jani #19432 üzenetére

Net van a tv-n.

Kb 6 éve lett vásárolva, tehát nem új technika. nincs rá frissebb szoftver, a tv szerint az elérhető legújabb van telepítve.

Gigabites internet van, szal a sebességnek bőven elégnek kellene, hogy legyen.

sz.gépen, telefonon, mindenhol baromi gyors, a tv valamiért nem akarja az igazságot.

A gyári alkalmazások nem is töltődnek be. Youtube lenne a fontosabb, elindítva csak a fekete kép, középen a youtube logo, és itt meg is áll a történet. 15 percig hagytam ott.

Próbaképp átdugtam a kábelt a dvd lejátszóba ( azon is van ethernet port ) , arra azonnal talált frissítést ,le is frissítette.

Routerben lecsekkolva az adott kábelt, nicns semmi gond, van adatforgalom, ezért sem értem ,hogy miért nem tölt be semmi + baromi lassú is.

Ha nem gyári appot indítok el, hanem a böngészőt.. oda beírva sem tölti be teljesen a youtube-t, a kezőlapon a videók indexképe sem látszik, csak az üres, szürke kocka + a neve a videonak.

Valami a tv-n nem jó szerintem, csak azt nem tudom, hogy mi.

Kb 2 éve volt használva a samrt funkció, akkor még wifin, nem volt akkor sem hipergyors, de pár mp alatt betöltött mindent, a gyári yt app is ment. Gondoltam kábelen mégjobb lesz, hát nem. Most már szinte semmit nem tölt be.

Új hozzászólás Aktív témák