- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
Toth_Jani #19432 üzenetére
Net van a tv-n.
Kb 6 éve lett vásárolva, tehát nem új technika. nincs rá frissebb szoftver, a tv szerint az elérhető legújabb van telepítve.
Gigabites internet van, szal a sebességnek bőven elégnek kellene, hogy legyen.
sz.gépen, telefonon, mindenhol baromi gyors, a tv valamiért nem akarja az igazságot.
A gyári alkalmazások nem is töltődnek be. Youtube lenne a fontosabb, elindítva csak a fekete kép, középen a youtube logo, és itt meg is áll a történet. 15 percig hagytam ott.
Próbaképp átdugtam a kábelt a dvd lejátszóba ( azon is van ethernet port ) , arra azonnal talált frissítést ,le is frissítette.
Routerben lecsekkolva az adott kábelt, nicns semmi gond, van adatforgalom, ezért sem értem ,hogy miért nem tölt be semmi + baromi lassú is.
Ha nem gyári appot indítok el, hanem a böngészőt.. oda beírva sem tölti be teljesen a youtube-t, a kezőlapon a videók indexképe sem látszik, csak az üres, szürke kocka + a neve a videonak.
Valami a tv-n nem jó szerintem, csak azt nem tudom, hogy mi.
Kb 2 éve volt használva a samrt funkció, akkor még wifin, nem volt akkor sem hipergyors, de pár mp alatt betöltött mindent, a gyári yt app is ment. Gondoltam kábelen mégjobb lesz, hát nem. Most már szinte semmit nem tölt be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest