- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
-
Alarikman
senior tag
válasz
atirag #19349 üzenetére
Attól is függ, hogy mit akarsz megszokni. Az Android 8 felülete más lett mint a 7. Eléggé.
7-essel fog jönni, nekem is azzal volt. Az automata frissítés be van kapcsolva alapból. Bug biztos több van még, de javítják apránként. Neked kell mérlegelni. Szerintem az új frissítés amiről fentebb írtak elég jó lett. Én lekopogom nem találkoztam hibával. De mások igen. -
Alarikman
senior tag
válasz
atirag #19335 üzenetére
link
Itt össze lehet hasonlítani. Mind a kettő VA panel. A 7503-as Edge LED, soundbar, szürke. A 7363-as Direct LED, ezüst szürke.
A többit a linken. Edge Led-es van nekem 50-es. Annak van egy minimális bevilagitas a széleken. A Direct Led-es az savosodasra hajlamos. Homogén színekben látszik. Tv függő. Érdemes megnézni ha lehet boltba. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest