Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Szerintem jó megoldás lett, hogy időtől is függnek a rangok, mert így már pl. scriptek sem fognak menni. Bár eddig sem értettem, hogy minek ez a nagy felhajtás a rangok miatt. Én alig nézek rá a kép alatti szövegre, meg hát egy fórumra én azért járok, hogy megvitassak vmit, vagy elolvassak néhány érdekes gondolatot. Aki pedig azért jár ide, hogy rangot gyűjtsön, azzal már más probléma van.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Egérpad topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Apple MacBook
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diablo IV
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest