Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mercutio_ #83388 üzenetére

Miért akartok finoman beletolni egy olyan álláspontba, amit nem képviselek? Világosan leírtam, hogy

"Eszem ágában sincs mentegetni az oroszokat"

Freddy érvelt azzal, hogy

"az USA-t szokták beállítani mint gaz hódítót, Oroszország is kőkeményen, fegyverrel érvényesítette az érdekeit, és sokkal durvábban, mint az USA"

Erre válaszul írtam az amerikai demokráciaexport során megölt százezrekről és a földönfutóvá tett milliókról. Akikért mellesleg senkit nem láttam itt sírni. Még egyszer: eszem ágában sincs mentegetni az oroszokat, őket is ugyanolyan agresszornak tartom, mint a mi amerikai szövetségeseinket. Ha vastaggal írom, akkor már átmegy? :)

"Az olaj/földgáz téma is lényegesen komplexebb mint a korábbi hsz-edben"

Huszonéve barátom és ügyfelem több energetikai nagyvállalat csúcsvezetője, szívesen leírom tömören és közérthetően, mit gondolok és akár tisztába is teszem azt a sok csúsztatást és pofátlan propagandahazugságot, amivel a Telex és a 444 kajáltatja napi szinten a jobb sorsra érdemes olvasókat. Természetesen ugyanúgy igaz ez az "ötödáron kapjuk a gázt" kezdetű dolgokra, vagy akár a rezsicsökkentésre is. Kérdés, hogy van-e rá igény, vagy elég, ha odamondogatunk egymásnak?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák