Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz Freddy76 #79434 üzenetére

"Ki fog neked jobban örülni?"
    - A válóperes ügyvéd...

Fontolgatom a sajtófotózást is. Tetszik, hogy változatos, valós, kihívás benne az, hogy a sztorit is el kell mesélned egy képben, és plusz még, hogy sajtófotósként az ember kíváncsibb lehet, több helyre bejuthat. Az előbb beszéltem egy Balog Rudolf-díjas, a MÚOSZ fotóriporter-képzés egyik vezetőjével (kicsi a világ: kiderült, hogy nem csak a keresztapámmal dolgozott anno együtt, hanem egyik régi zenész cimborámnak is apja :)) ). Nem biztatott sok jóval (kicsi és szűkülő piac, egyre kevesebb forrás, sok fotós, technikailag megfelelő minőségű fotóhoz egyre alacsonyabb a szükséges fotós tudás korlátja), de azt mondja, nem lehetetlen kitartó, minőségi munkával. Amit viszont javasolt, hogy legyek "látható", jelentkezzek minél több pályázatra, legyen weboldalam jó portfólióval, keressem a szerkesztőségeket anyagokkal, és találjak pár érdekes (és potenciálisan valamikor hírértékűvé váló), de kevéssé fotózott témát. Főleg az utolsó fogós feladvány, de már az első kettő is kérdőjeles nekem, mert eddig totál kihagytam őket:
    - létezik-e oldal, ami a magyar fotós pályázatokat gyűjti csokorba?
    - fotós weboldal, nos... hol is kezdjek neki, gondolom kell domain-név + tárhely szerver, valami weboldal-építő eszköz (wordpress?), stb... Ezeréve nem csináltam weboldalt, már teljesen kijöttem a gyakorlatból, tehát jó lenne valami egyszerűbb. Gondolom itt többeknek van, mi vált be?

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák