- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Freddy76 #79434 üzenetére
"Ki fog neked jobban örülni?"
- A válóperes ügyvéd...Fontolgatom a sajtófotózást is. Tetszik, hogy változatos, valós, kihívás benne az, hogy a sztorit is el kell mesélned egy képben, és plusz még, hogy sajtófotósként az ember kíváncsibb lehet, több helyre bejuthat. Az előbb beszéltem egy Balog Rudolf-díjas, a MÚOSZ fotóriporter-képzés egyik vezetőjével (kicsi a világ: kiderült, hogy nem csak a keresztapámmal dolgozott anno együtt, hanem egyik régi zenész cimborámnak is apja
). Nem biztatott sok jóval (kicsi és szűkülő piac, egyre kevesebb forrás, sok fotós, technikailag megfelelő minőségű fotóhoz egyre alacsonyabb a szükséges fotós tudás korlátja), de azt mondja, nem lehetetlen kitartó, minőségi munkával. Amit viszont javasolt, hogy legyek "látható", jelentkezzek minél több pályázatra, legyen weboldalam jó portfólióval, keressem a szerkesztőségeket anyagokkal, és találjak pár érdekes (és potenciálisan valamikor hírértékűvé váló), de kevéssé fotózott témát. Főleg az utolsó fogós feladvány, de már az első kettő is kérdőjeles nekem, mert eddig totál kihagytam őket:
- létezik-e oldal, ami a magyar fotós pályázatokat gyűjti csokorba?
- fotós weboldal, nos... hol is kezdjek neki, gondolom kell domain-név + tárhely szerver, valami weboldal-építő eszköz (wordpress?), stb... Ezeréve nem csináltam weboldalt, már teljesen kijöttem a gyakorlatból, tehát jó lenne valami egyszerűbb. Gondolom itt többeknek van, mi vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest