Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz Balinov #77802 üzenetére
Jobbulást, remélem ha az is, könnyen túl lesztek rajta.
Spanyoll: OTP? Otthon Tartsd a Pénzed?
Leköthető bankbetét? A kamat lóf@sz, de legalább külön van, könnyen elérhető.
MÁK? Ingyenes számlavezetés, beutalás, kiutalás; van kamat is, viszont már nem annyira rugalmas, akkor jobb, ha min. fél évig nem nyúlsz hozzá.Attila: most már kezdem érteni, hogy hogyan sikerült annyi pénzt elkölteni jegyekre, szóval mindenre IS vettél jegyet? (csak az irigység beszél belőlem, jónéhány együttes koncertjét tavaly is kihagytam már, olyan magasak voltak a jegyárak)
Apey-ék végre nevet változtattak? El se hiszem...
Úgy érzem termékeny év lesz az idei, csomó zenész ismerősöm írja, hogy az otthoni bezártságot új zene írására használja.Pia: társasági ivó vagyok, így nálam az alkohol egymagamban nem fogy - ellenben csoki napi két tábla. S hogy nem bringázok naponta, nem mozgok eleget, meg is van a hatása: én, a fehér etióp, felszedtem pár kilót, elkezdtem pocakot ereszteni
Roli: "mi dolgoznunk asszonnyal, mintha mise történt volna"
Milyen mise, nász- vagy gyász?Robi: grat!
Én bezzeg megint rossz lóra tettem, így ezt a karantént is egyedül fogom tölteni...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500