Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Nem szeretném.
Röviden: szórakozóhelyen gazdag fícsúrok (húszkilós buzikinézetű pöcsök) bebaszva harsánykodnak, kötekednek, majd a tetőfokon (értsd: amikor megalázzák az egyik alkalmazottat) rászólnak, és a végén az szívja meg, aki rájuk szólt. Apucik fontosak és tehetősek. Én nem voltam benne, csak érintőlegesen, de eléggé furcsa volt ilyen közelről látni, hogy milyen Magyarország 2013-ban. Kíváncsi leszek, mi lesz az ügy vége.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
-
MODERÁTOR
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
t_a_m_a_s
addikt
Mennyirekurvárazseniális....
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #7276 üzenetére
Véleményem szerint nem is kell feltétlenül alátolni a gyereknek mindent, de az azért nem baj, ha az ember össze tud kilincselni annyit, hogy ennek legalább a lehetősége meglegyen...
Freddy: basszus, én biztos nem megyek fröcsizni, lemaradok a sztoriról??? PÜ-ben?
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #7257 üzenetére
Nem 1 hónap az irány, hanem minimum egy év, tehát hosszabb távra helyezkednék el, persze addig amíg nincs jobb, de ez egyértelmű. Annyi nem erősségem az írott nyelv, hogy fordítsak, szóban pedig szintén vannak hiányosságaim (egy középfok nem felső, még úgy sem, hogy német C1-ről van papírom, az angolt meg ha foglalkoznék 1 hetet a nyelvtannal letehetném a meglévő B2 helyett ... felejt az ember, no)
@Mercutio: HD-nek akkor mennék, ha azt tényleg megfizetik, mert a sok hülye ember sok hülye sirámját hallgatni, plusz azt, hogy velem üvöltöznek aki erről nem tehet, mindezt heti 5 nap 8 órában havi 100ért... Inkább lennék eladó könyvesboltban ugyanennyiért (ha adnának annyit), de ott legalább nyugi van"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #7281 üzenetére
Gondolom a befolyásos apuka is képbe került meg a mennyivel fizesselek le..., de tényleg látom ez szóban lesz az igazi.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #7279 üzenetére
Akkor már 9 éve dolgoztam, és mint "öreg szaki" kétszer ennyi volt a fizum, viszont gyanítom, hogy mostanra fordult a kocka
Rossz hír, aki esetleg mostanság rakna össze gépet, vagy tervezi a memóriabővítést szerintem minél előbb lépje meg.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #7269 üzenetére
97-ben mikor elkezdtem dolgozni friss vegzoskent a vasgyarba mint kulker ugyintezo, brutto 36-al kezdtem. Most akkor en nyertem?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #7272 üzenetére
Lehet akármilyen jó a nevelés az a kor pont olyan időszak szerintem, amikor kóstolgatják a szülőket, önállósodni akarnak. (de jellemzően nincs saját stabil bevétel, így csak megy a hőbörgés, meg mindenki más fikázása ) Hiába külsőre már felnőttesek jellemzően még nagyon képlékeny a személyiségük és egy ilyen saját kégli nagyon bele tud abba tenyerelni.
Én annak vagyok a híve, hogy támogatni a csemetéket, de úgy, hogy ők is motiválva legyenek arra, hogy megküzdjenek azért amit el akarnak érni. pl. amit megkeres melóval annak a felét/ugyanannyit mellérakunk, de ez akkor igaz, ha ő szerezte a melót, ha azt is anyu/apu intézi neki - pláne valami lagymatag láblógás dolgot - akkor az csak félsiker, vagy még az se, mert ott lesz tudat alatt, hogy "majd apu/anyu intéz valamit".
Freddy76: Várom a storyt bár azt hittem minimum rendőrt hívsz
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #7271 üzenetére
Majd holnap elmesélem a Fröccsteraszon, hogy mi volt hétfőn a Fröccsteraszon... Haverral békésen dumáltunk, és két részeg húszves nyikhaj (ahogy j.bravo leírta, talpig hilfigerben) elkezdett kötekedni. Szívesen megcsaptam volna őket (részegek is voltak, meg breitling órával együtt volt 40 kiló a kettő), de ügyvédként nem frankó balhéba keveredni, inkább hagytam. De a dolog utóélete érdekes... De ezt tényleg csak szóban...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #7271 üzenetére
Értem mire gondolsz, de azért még bízom benne, hogy ez az addigi megfelelő nevelés kérdése.
Más kérdés hogy baromi nehéz lehet annyira következetesnek és pont a megfelelő mértékig szigorúnak lenni végig, illetve ha az amúgy elvileg elit jellegű suliban a gizdaságot látja, szokja meg, azt látja hogy a gyereknek ez "jár" meg akkor jó a szülő ha mindent alátol.
(sajnos vannak olyan sulik ahol valóban jellemző a ciki ha nincs almás telefonod, nem talpig hilfigerben (vagy ami épp a menő, nem tudom, lemaradtam) jársz, illetve ciki ha anya/apa egy Puntoval visz a suliba mert a többi szülő bömi, merdzsó, ódi valamelyikével)
Kutyus meg nem lehet hogy már nemet mondott ezekre az ajánlatokra, és most már késő lenne mégis igent; vagy pedig más (nem pénzbeli ok) miatt nem volt begyere neki?
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #7267 üzenetére
Nem értem, ha kaptál 2 helyen is 2X-es ajánlatot, akkor hogy-hogy nincs hely?
Bécsi meló tényleg jó, közel a balcsi, railjet-tel 2-2,5 óra Bp., de akár elég csak sopronig is jönni, ha csak a hazai levegő hiányzikCsak részben kapcsolódik, de szvsz az nagyon nem jó az utód személyiségfejlődése szempontjából, ha 18 évesen már alátolnak egy pecót
-
törölt tag
válasz Real_Necro #7269 üzenetére
Fotós jövő nem, mert éhen halok, hacsak nem a playboy-nak fotózok New York-ban vagy Tokióban egy izmos Hasselblad-dal Ropi-cOxeR-féle esküvőre karcsú lennék, elkezdeni ellehetne amúgy, de ahhoz kőkemény elhivatottság kell (maga az esküvő mint téma iránt), Bennem ez még nincs meg egyelőre.
Külföld, Bécset céloztam meg. Közel Bp, használhatom a németet és angolt az anyavállalat osztrák központjában (ha összejönne), közel a Balcsi és mégis nyugat. Bár kint sem fenékig tejfel, éltem ott már 4 évet, akkor kevésbé jött be (magánéleti anyagi nőügyi diákéves gondok miatt), most azért egész más a helyzet, szitu, gondolkodásom stb. Legalábbis bízom benne, lehetőség van, konkrétum még nincs, szóval igen, ismeretlenbe ugrottam, de optimista vagyok, majd dobja a gép, amit kell. Életem első üresbe ugrása nekem is és nem mondom, hogy nem remegett a térdem, amikor megírtam a főnöknek a tutit. De ez ezzel jár. Aki mer, az nyer, aki pedig nem mer, nem nyer. Ez csak nézőpont kérdése.
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #7263 üzenetére
2005-ben én is netto 74eFt-ért kezdtem előző cégnél. Kollégista voltam, szállásom nyáron 2 hónapig ingyen volt, cserébe másodállásban függönyöket mostam (géppel). Szóval az egészet kajára meg magamra fordíthattam. A siralmas az volt, hogy mikor elvégeztem fősulit, akkor sem ajánlottak sokkal többet ezért sem maradtam ott.
Kutyus:
Helyileg maradsz Debrecenben, vagy más város is elképzelhető? Esetleg fotós jövő?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #7266 üzenetére
Jaja, 10 éve az már elég rendes pénz volt. Azért is örültem annyira. Gondoltam hogy ma egy százast csak adnának már végzős mérnökhallgatónak rendes melóra rendes helyen, sajnálatos hogy nem
Eperkutyus: ne is mondd, ez sokunk
félelmeaggodalma, pillanatnyilag az x+y -ból jóindulattal is kábé félixet tudok eltenni.
Bátor vagy hogy léptél, így kell! A legtöbben (nyúl módon vagy sem) akkor lépnénk, ha az új hely már megvan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #7266 üzenetére
Magyar életnek jó a pénz. Az átlagnál több, de csak pont annyival, hogy több legyen. Ahhoz kevés, hogy ebből X-et letegyek a saját öregkoromra (öngondoskodás, mert én nyugdíjra nem számítok az államtól), arra szintén kevés, hogy még Y-t az X mellett szintén letegyek , hogy a leendő (még nem létező) gyerekemet urambocsá, 18 éves korára, mire felnő, egy lakással útnak indítsam. Illetve voltam 2 másik helyen interjúzni, egyiknél 2x bért ajánlottak, másiknál több mint 2x-et a mostanimnak, ergo leesett a tantusz, mennyi a piaci értékem úgymond, így aztán pláne. Nincs se kutyám se macskám se barátnőm se semmim, most még ugrálhatok. 40-évesen, családdal már kevésbé. Hát ugrottam. Nincs új hely - majd jön. De előre nézek, nem hátra. Mint a hegymászók. Majd visszanézem, honnan is jöttem, ha felértem.
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #7263 üzenetére
10 éve azért még mást ért az a 70 mint manapság
Elég sok jogász fizetett a diploma utáni 2 évért, amit jogi területen kell eltöltened, hogy valódi jogász lehess (meg ugye akkor jön valami szakvizsga is aminek feltétele ennek a 2 évnek a megléte)A Zééé: Nincs értelme azon keseregni, hogy másnak jobb, esetleg azt megpróbálhattad volna, hogy ha fizetik az albérletedet mehetsz lentebb, vagy beigérni 1 havi fizut az ismerősnek, ha bevisz ahhoz a céghez ahol ő van
Eperkutyus: A pénz volt kevés, vagy a meló sok/unalmas?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én meg 2.5 hete mondtam fel.. inkább ezt most off-ba teszem még az off-ban is..
-
A Zéé
addikt
válasz Mercutio_ #7262 üzenetére
tavalyelőtt, amikor dolgoztam ugyancsak gyakornokként, akkor elvileg havi 46 volt (illetve annyit kaptam).
Amúgy nem kötöttem az ebet a karóhoz, kérdezték, hogy mennyi az elvárt kereset, mondtam, hogy havi 70-ből tudom fenntartani magam pesten, ennyi jó lenne, összenéztek, hogy ez sok, de majd még visszatérünk erre, aztán ennyi.
Dolgoznék én amúgy most is akár 46-ért is, csak legyen valami az önéletrajzomban, és a zsebemben is, de akkor is borzasztó ha belegondolok abba, hogy ugyanilyen feltételekkel papírtologatós gyakornok ismerősöm majdnem a dupláját kapja annak, amit én mondtam építőmérnök gyakornoki állásra...Just a simple Lineman...
-
j.bravo
addikt
10 éve nekem ennyit ajánlottak gyakornokként, el is fogadtam. Örültem mint kutya a csontnak. Mondjuk lehet hogy mázlim volt, és akkor se volt általános. Szomorú hogy ma gyakornok álnéven ideiglenes ingyen munkaerőt keresnek
(jogásznak készülők mondjuk akkor is meséltek olyanokat, hogy olyan is volt/van aki fizet az irodának hogy ott gyakornokoskodhat - persze vélhetően nem ők voltak az évfolyam elitje, de azért ez nem feltétlen triviális)Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mercutio_
félisten
Elvileg van valami törvényi minimuma, de gondolom ennél kevesebb.
Egyébként ez a gyakornokság - jó esetben - neked is jó, a CV-ben már tudsz mit feltüntetni, szokod a céges környezetet, másrészt sok cégnél ugródeszka a céghez állandó főállásra, és míg ott vagy a bérek is esetleg kiderülnek, így jobb pozicióból lehet tárgyalni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
A Zéé
addikt
válasz t_a_m_a_s #7259 üzenetére
én azóta nem is tudom mit gondoljak, amióta a heti 32 órás gyakornoki munkára azt mertem mondani, hogy nettó 70, és sokallták... A helyzetemet "egyszerűsíti", hogy azóta egy interjúra se jutottam el, szóval nem kell alább adnom ezt az igényem.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #7257 üzenetére
Senkit nem akarnak rendesen megfizetni, sehol...
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #7255 üzenetére
Ha jól a beszélt nyelvtudásod Lufthansa, T-systems szokott keresni ilyen embert helpdesk-es melóra, persze lehet, csak diákokat, de egy póbát megérhet.
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #7255 üzenetére
Ha a nyelvtudás erősséged, akkor érdemes lehet számodra bepróbálkozni pár külföldi anyavállalatú cégnél kisegítőnek (pl fordítás) vagy gyakornoknak. Nálunk is dolgoztak így nyáron lányok 1 hónapig, mint adminisztrátor. Kérdés, hogy diplomás helyet keresel, vagy inkább általános alkalmazottit. Utóbbit szerintem nem akarják sehol sem rendesen megfizetni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #7251 üzenetére
Alap IT tudás okj-s papírral, ami junior rendszergazdaságot jelent, azon kívül több évnyi értékesítői tapasztalat (de jutalékos rendszeres dolgot még egyszer nem csinálok, az is biztos), azon kívül angol és német közép szinten beszélek, tehát recepciós, vagy hasonló meló is számításba jöhet.
@crey: CSAK drupalt tudok programozni, semmi mást"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Béláim az úrban, nem jár véletlenül valaki mostanság Solt felé kocsival?
-
spanyoll
addikt
Drágáim, nem tudtok Bp-en valami munkát? Nincsenek nagy elvárásaim, éltem már kenyéren és sörön... (mondjuk 100-120 nettó alatt azért nehézkes lenne megélni albiban, úgyhogy azért az is szempont)
Ha valaki tud valamit akkor informáljon már légyszi, mert kellene most meló, hogy visszaköltözhessek, fotózgassak fent többet, miegymás.
Aki intéz nekem munkát és jót azt meglepem egy üveg valamivel amit szeret[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
válasz j.bravo #7247 üzenetére
arra a gratisz dell billzetre en ramozdulnek, most, meg elozo cegnel is az volt az Optiplexek melle..orokos darab mind1, gyk, elnyuhetetlenek.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #7244 üzenetére
Köszi.
én állom a mókát, egy c2d-ra cseréltem a p3-p4 váltás korabeli amd xp1900-ast, még tolerálható az eddigi költség, és persze még pár ezer nem tragédia, de ha pár klikkelés megoldja...
Otthonról majd beírom valami ilyen topikba (most úton vagyok már ).Real_ Necro: ha nem lesz szoftveres megoldás, köszönettel élnék vele!
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #7242 üzenetére
"Tudtok valamit erre?"
Fel tudok ajánlani neked egy USB-s Dell billentyűzetet.
Szerk.: természetesen ingyé' de egerem sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #7242 üzenetére
Valamelyik bridge-en belül vannak az usb-s paraméterek, de én ezt a hsz-t valamelyik azonnali kérdéses + a win-es topicba is lenkelném, azt többen olvassák.
Amúgy 4-5k-ért már van genius és logitec wireless eger+bill páros azzal is érdemes lehet bepróbálkozni ősöknél (bár nekem se jött össze, sajnálták rá a pénzt )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #7241 üzenetére
Ha Ropitól tényleg kapok egyet occóért, akkor egy próbát megér De ha nem, még mindig kereshetek az aprón egy sata vinyót adatot tárolni.
Más ugyanezzel a gépecskével kapcsolatban:ps/2-es billentyűzet és egér van, ugye. Az új gépen (dell a lelkem de ez gondolom lényegtelen) immár csak usb portok vannak. Oprendszer win7 ultimate. Gondoltam 990Ft-ot megér egy átalakító amivel rá tudom kötni a meglévő egeret-billentyűt. Megy is, most is azon gépelek, a bajom csak az hogy minden boot után ki kell húzni és újra csatlakoztatni. Mintha alapból nem éledne fel, vagy nem töltené be a drivert, nem tudom. Akkor 1 másodperc alatt működik, de azért mégse mondhatom anyukámnak hogy minden bekapcsolás után játssza ezt el.
Tudtok valamit erre? Mit kell átállítani a biosban, vagy a win eszközkezelőben... vagy hardveres eredetű lehet a dolog és kikerülhetetlen az usb-s bill+egér beszerzése?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #7240 üzenetére
Nekem is van egy ilyen kici - occo átalakítóm csak arra használtam, hogy mindent lementsek a pata vinyorol, nekem (ssd után) egy örökkévalóságnak tűnt az is.
Ja és valamiért csak IDE - módban indult úgy a rendszer, hogy látszott a vinyó, de azt meg az AHCI-vel telepített W7 nem bírta így keresnem kellett egy XP-s rendszert azzal ment csak a dolog, de lehet bénáztam valamitEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Hogy sata>pata, azt tudom csak azt ugye elvileg nem tudjuk, hogy valamelyik dzsunka-csip, ami az átalakítást végzi, nem ad-e szűk keresztmetszetet. Ha általánosan nem ilyenek, akkor oké.
Megnéznéd?A Zéé: köszi neked is!
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz j.bravo #7237 üzenetére
Szerintem tudok adni egy átalakítót, ha jól emlékszem van otthon csak azt kell megnéznem, hogy PATA ---> SATA -e vagy SATA ---> PATA vagy IDE-ODA (oda-vissza). Egyébként nem lassul, a SATA 1 szabvány 150 MB/s sebessége is gyorsabb, mint a PATA 133 MB/s elméleti maximuma.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
A Zéé
addikt
válasz j.bravo #7237 üzenetére
ugyanilyen felállás volt barátnőm gépében is, amikor alaplapot cseréltünk nála, és 3 ide-s cucca volt, de csak 1 ide csati. Bár csak adattárolós merevlemez volt rákötve, de én nem vettem észre, hogy olyan nagyon lassú lenne. Mérve ugyan nem volt, de ha látványos lenne a lassulás, az feltűnt volna. Azóta már kikerült ez a cucc a merevlemezzel együtt a rendszerből, nem is tudom megmérni neked.
Just a simple Lineman...
-
j.bravo
addikt
Skacok, használt közületek már valaki IDE-SATA adaptert? Régebbi IDE (P-ata) vinyót kötnék olyan alaplapra amin csak Sata van már (anyukám gépét cserélem újabbra)
Mennyire gyorsak ezek? Döglassú lesz tőle az adatátvitel, vagy még értelmesen használható?
Érdemes venni ilyet? Nem rendszernek lenne.(tudom, szaktopik, de azért csak megkérdezlek titeket is)
Persze ha valakinek van elfekvőben kisebb méretű sata vinyója, jó állapotban, occsóér', akkor érdekel az is.
-
Balinov
titán
GEOX Scream Challange ezek allatok
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #7234 üzenetére
Nem tudom, nem járok mekibe.
Az első említett eset február 8-a körül történt. Mondjuk inkább a szórakozóhelyeken jellemző, hogy beittasodva egyesek nem bírnak magukkal. A mekinél és a hozzá hasonló helyeknél még nem hallottam atrocitásról.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
Bár az eset durva -és remélem, hogy megkapja a megfelelő büntetését az intézkedő rendőr-, de én személy szerint örülök, ha jogos esetben igenis erélyesen lépnek fel a rend őrei. Pár hete örömmel láttam, amint szénné bilincselik a motorháztetőn az aktuálisan garázdálkodó c-típusú állampolgárokat a helyi kékek. Ha ez lenne a standard, akkor nem kéne úgy szülinapoznom, hogy a kocsmából kilépvén szíven szúrják a Kozmát, vagy épp múlt héten csavarhúzóval bökték hátulról vesén a mellettem ülőt (aki "vicces", de szintén Kozma).
Pedig Veszprémben aránylag még kevés a mexikói...
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
gab.m
senior tag
válasz aleister #7229 üzenetére
Valami rémlik, de tuti nem buzit írtam..
Értettem a szúrást a végén, természetesen az sem volt komoly, és hirtelen felindulásból elkövetett... izééé...
A rendőrökkel is megesik...-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #7152 üzenetére
Hú, mi volt itt. Látom ment a randomizeparti. A végére kicsit free for all jelegű deathmatch lett a dolog.
Ó, emlékszem én még arra amikor gab.m mondta, hogy többet nem jön ide (pontosabban a nikonosba).
Szerintem nem érdemes Kutyus többet belemagyaráznod magadnak, mint ami valóban is történt. Kaptál egy kritikát a képedre. Ennyi. Nem hinném, hogy volt mögötte ártó szándék. Mindenki kapott már hideget a képeire. Próbáld ilyenkor úgy értelmezni, mintha nem a Te fotódról lenne szó, és mondatról-mondatra értelmezd az írottakat. Hidd el, tényleg segít a konstruktív kritika!
Szerintem egyébként nem volt rossz kép.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
zool1
őstag
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
gboszi
senior tag
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #7219 üzenetére
fadobozt akartam, de mar ilyenkorra le vagyok zsibbadva.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #7217 üzenetére
Januarban is? Mondjuk van az a szeszmennyiseg, ahol meg ez sem lenne akadaly.
ja, grat a Marantzhoz, kakukkosorat is neztel mar hozza?
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #7215 üzenetére
Szerintem a szállás is korrekt volt, a kaja kifogástalan, egy jó kis grill/medencés partyt azért el tudnék ott képzelni.
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #7215 üzenetére
verd le rajtam, hajlamos vagyok elfelejteni bevenni a kavintont igy 34,5evesen...a dolgok jelenlegi allasa szerint legkozelebb Januarban megyunk, sajnos
-
Balinov
titán
Freddy, mert a vorostol savad van.
szerk: smiley kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #7212 üzenetére
Utolag is Boldog Szulinapot, de mondhattad volna Gyorben (vagy legalabb egy apro celzas), meghivtalak volna egy korre, hogy igyunk a zegessegre.
szerk: ra 1 napra van a hazassagi evfordulonk
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
bazz, micsoda progeszteronhormonszinttultenges volt itt....kar, hogy hozza se tudtam volna szolni.
Repul az ido amugy, julius 14-en lettem 10eves PH! tag...
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #7205 üzenetére
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #7205 üzenetére
Hümm, folyékony kenyérrel is lekenyerezhetsz A fotós talira meg megyek ha tudok
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #7204 üzenetére
Neked egy közös sörözést felajánlok , ellenben TayRol koma földim, meg sokat segített anno.
De ha legközelebbi nagyobb lélekszámú fotóstalira eljössz, akkor meggondolom...
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #7202 üzenetére
Inkább ajánld fel nekem békéd jeléül
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #7202 üzenetére
egy frankó UV-m van, köszi.
-
Real_Necro
veterán
52-be csak egy Hoya UV-m van, amit nem használok, mióta eladtam az 50 F/1,8 D obit. Ellenben neked ajcsiba szívesen felajánlom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia