- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Mercutio_ #7266 üzenetére
Jaja, 10 éve az már elég rendes pénz volt. Azért is örültem annyira. Gondoltam hogy ma egy százast csak adnának már végzős mérnökhallgatónak rendes melóra rendes helyen, sajnálatos hogy nem
Eperkutyus: ne is mondd, ez sokunk
félelmeaggodalma, pillanatnyilag az x+y -ból jóindulattal is kábé félixet tudok eltenni.
Bátor vagy hogy léptél, így kell! A legtöbben (nyúl módon vagy sem) akkor lépnénk, ha az új hely már megvan. -
törölt tag
válasz
Mercutio_ #7266 üzenetére
Magyar életnek jó a pénz. Az átlagnál több, de csak pont annyival, hogy több legyen. Ahhoz kevés, hogy ebből X-et letegyek a saját öregkoromra (öngondoskodás, mert én nyugdíjra nem számítok az államtól), arra szintén kevés, hogy még Y-t az X mellett szintén letegyek , hogy a leendő (még nem létező) gyerekemet urambocsá, 18 éves korára, mire felnő, egy lakással útnak indítsam. Illetve voltam 2 másik helyen interjúzni, egyiknél 2x bért ajánlottak, másiknál több mint 2x-et a mostanimnak, ergo leesett a tantusz, mennyi a piaci értékem úgymond, így aztán pláne. Nincs se kutyám se macskám se barátnőm se semmim, most még ugrálhatok. 40-évesen, családdal már kevésbé. Hát ugrottam. Nincs új hely - majd jön. De előre nézek, nem hátra. Mint a hegymászók. Majd visszanézem, honnan is jöttem, ha felértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest