Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #7266 üzenetére
Jaja, 10 éve az már elég rendes pénz volt. Azért is örültem annyira. Gondoltam hogy ma egy százast csak adnának már végzős mérnökhallgatónak rendes melóra rendes helyen, sajnálatos hogy nem
Eperkutyus: ne is mondd, ez sokunk
félelmeaggodalma, pillanatnyilag az x+y -ból jóindulattal is kábé félixet tudok eltenni.
Bátor vagy hogy léptél, így kell! A legtöbben (nyúl módon vagy sem) akkor lépnénk, ha az új hely már megvan.[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #7266 üzenetére
Magyar életnek jó a pénz. Az átlagnál több, de csak pont annyival, hogy több legyen. Ahhoz kevés, hogy ebből X-et letegyek a saját öregkoromra (öngondoskodás, mert én nyugdíjra nem számítok az államtól), arra szintén kevés, hogy még Y-t az X mellett szintén letegyek , hogy a leendő (még nem létező) gyerekemet urambocsá, 18 éves korára, mire felnő, egy lakással útnak indítsam. Illetve voltam 2 másik helyen interjúzni, egyiknél 2x bért ajánlottak, másiknál több mint 2x-et a mostanimnak, ergo leesett a tantusz, mennyi a piaci értékem úgymond, így aztán pláne. Nincs se kutyám se macskám se barátnőm se semmim, most még ugrálhatok. 40-évesen, családdal már kevésbé. Hát ugrottam. Nincs új hely - majd jön. De előre nézek, nem hátra. Mint a hegymászók. Majd visszanézem, honnan is jöttem, ha felértem.